Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πανευρωπαϊκός συναγερμός για τα μολυσμένα αγγουράκια

Συναγερμός ανά την Ευρώπη έχει σημάνει μετά τον εντοπισμό του βακτηρίου Escherichia coli (E. Coli) σε αγγουράκια ισπανικής προελεύσεως. 
Στη Γερμανία, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 10 ανθρώπων μετά την κατανάλωση μολυσμένων αγγουριών, ενώ εκατοντάδες άλλοι
διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Κρούσματα έχουν αναφερθεί σε Σουηδία, Δανία, Ολλανδία και Βρετανία, σε άτομα που φαίνεται πως είχαν ταξιδέψει στη Γερμανία.

Μέχρι και πραξικόπημα στην Ελλάδα βλέπει η Βild!

Η CIA, σύμφωνα με τη γερμανική Βild, προειδοποίησε σε αναφορά της ότι τα μέτρα λιτότητας και η γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα, μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε στρατιωτικό πραξικόπημα στη
χώρα μας!

Φρούτα και ξηροί καρποί κινδυνεύουν από την άνοδο της θερμοκρασίας

Διάφορα φρούτα και ξηροί καρποί, όπως τα κεράσια και τα φιστίκια που καλλιεργούνται σε εύκρατες περιοχές, ιδιαίτερα γύρω από τη Μεσόγειο, θα γίνονται με το πέρασμα του χρόνο όλο και πιο ευάλωτα στην κλιματική αλλαγή.
 Και αυτό θα ασκήσει σοβαρές πιέσεις στους παραγωγούς, που δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Και δεύτερο κύκλωμα Αφγανοπακιστανών που απήγαγε και βασάνιζε αλλοδαπούς στα χέρια της Αστυνομίας!

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο τα κυκλώματα απαγωγέων. Συμμορίες που συνήθως απαρτίζονται από Αφγανούς ή Πακιστανούς απαγάγουν ομοεθνείς τους και ζητούν λύτρα για να τους ελευθερώσουν.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα τέτοιο κύκλωμα έφτασε σημείο να διαμελίσει ένα από τα θύματά του και να πετάξει το σώμα του στη χωματερή.

Χθες ένα ακόμη φρικτό περιστατικό ήρθε στο φως. Μετά από καταγγελία μετανάστη, που είπε στους αστυνομικούς ότι ένα κύκλωμα κρατά τον αδελφό του όμηρο ζητώντας 12.000 ευρώ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 14 άτομα, 10 Αφγανούς και 4 Πακιστανούς, ηλικίας από 16 έως 31 ετών.

Έπιασαν 41χρονο Αφγανό αρχηγό διεθνούς σπείρας διακίνησης λαθρομεταναστών για απαγωγή ανήλικου συμπατριώτη του

Ο 41χρονος φέρεται να είναι αρχηγός σπείρας διακίνησης παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα προς την Ευρώπη.

Κατηγορείται για συνέργεια στην απαγωγή για λύτρα ανήλικου ομοεθνή του και συνελήφθη το Σάββατο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Εξιχνιάστηκαν ανθρωποκτονίες σε Αχαρνών και Λ. Κηφισού...Αλβανοί σκότωσαν Αλβανούς..Τι πρωτότυπο!!!

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 40χρονου Αλβανού σε περίπτερο στην Αχαρνών στις 10 Ιουλίου 2010 και ενός 24χρονου αλλοδαπού, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, εντός οχήματος στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, στο παράδρομο της Λεωφ. Κηφισού, στο Περιστέρι.Δράστης της ανθρωποκτονίας του πρώτου, είναι 27χρονος Αλβανός υπήκοος....

Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε αδίστακτη συμμορία Βούλγαρων κακοποιών!

Πρόκειται για μια 5μελή σπείρα Βουλγάρων, που διέμεναν στη Λαμία.
Οι 3 από τους 5 βρίσκονται στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ αναζητούνται οι άλλοι 2…
Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τους αδίστακτους κακοποιούς, που τα βράδια έμπαιναν στα σπίτια φορώντας κουκούλες ή καλσόν στο πρόσωπο και κρατώντας πιστόλια, μαχαίρια και κατσαβίδια, λήστευαν τα θύματά τους, αφού πολλές φορές μάλιστα τα χτυπούσαν και τα έδεναν με σεντόνια ή σχοινιά.

Χτύπησαν πάλι οι αλλοδαποί ιερόσυλοι των χριστιανικών ναών..Θύμα τους άλλη μια νεοκόρος

Ιερόσυλοι μπήκαν χαράματα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και αφού ακινητοποίησαν τη νεωκόρο....

έσπασαν το προστατευτικό τζάμι της εικόνας και άρπαξαν όλα τα τάματα των πιστών. Όπως είπε στην αστυνομία η 65χρονη οι δράστες εισέβαλαν στις 06:30 το πρωί. Φαίνεται ότι παραφύλαγαν περιμένοντας τη γυναίκα να τους ανοίξει την πόρτα, πριν φτάσουν οι ιερείς.
Οι δράστες παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας παραμένουν άφαντοι.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το απόλυτο "Φτύσιμο" :Δεν θέλει κανένας Υπουργός να τον ακολουθήσει σε περιοδεία ...

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο πρωθυπουργός  δεν βρίσκει ούτε έναν Υπουργό , ούτε καν βουλευτή διαθέσιμο για να τον ακολουθήσει στην περιοδεία που προγραμμάτιζε το πρωθυπουργικό γραφείο για να 
εκτονώσει τις όποιες εσωκομματικές δυσαρέσκειες ...

ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΔΟΣΗ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη σήμερα σε νέα δήλωση σχετικά με το ζήτημα της συναίνεσης, εκφράζοντας αισιοδοξία και καθυσηχάζοντας κατα τη γνώμη του τον ελληνικό λαό.

«Θέλω να πιστεύω ότι την Παρασκευή το απόγευμα, δεν μπήκε τελεία αλλά κόμμα. Αισιοδοξώ ότι μπορεί να υπάρξει ένας ακόμα κύκλος για συνεννόηση. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην προβεί σε βεβιασμένες κινήσεις που θα κάνουν ατελέσφορη αυτή την νέα προσπάθεια. Όπως επίσης τον κ. Σαμαρά να σκεφτεί πιο ήρεμα και πιο ώριμα. Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό ότι η πέμπτη δόση είναι εξασφαλισμένη και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το καλοκαίρι».

Νέα Λεηλασία στα Νοικοκυριά

Η εφαρμογή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ και η μετάταξη από το 13% στο 23%, σε εκατοντάδες προϊόντα πλατιάς – λαϊκής κατανάλωσης όπως είναι τα τρόφιμα, φέρνει καίριο χτύπημα στα εισοδήματα των ελληνικών νοικοκυριών, τα οποία έχουν
ήδη πληγεί από άλλες δύο αυξήσεις ΦΠΑ κατά το προηγούμενο έτος.

Ήδη με τις προηγούμενες αυξήσεις, οι καταναλωτές αναγκάστηκαν να περιοριστούν στις αγορές των εντελώς απαραίτητων αγαθών, υποβαθμίζοντας δραματικά το βιοτικό τους επίπεδο και την ποιότητα ζωής τους, δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών πηγαίνει στα είδη καθημερινής χρήσης.

Δεν θα φύγετε καθάρματα! Θα μείνετε να πληρώσετε…

Αίσχος!!!

Έκκληση Αγανακτισμένου ιστολόγου (blogger)

Φίλοι αναγνώστες και ιστολόγοι, όσοι υποστηρίζετε την κίνηση των Αγανακτισμένων συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό ενημέρωσης. Όσοι ήσασταν και είσαστε αντίθετοι, δώστε της μια ευκαιρία.

40 χρόνια τώρα βασίζαμε σαν λαός τις ελπίδες μας σε 2-3 οικογένειες, που μας φέρανε μέχρι εδώ...

Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό;;

Δεν βλέπετε πως καθημερινά μας δολοφονούν και μας ξεπουλάνε; Δεν βλέπετε πως μπροστά στα μάτια όλων μας πουλάνε την γή που υπερασπιστήκανε οι πρόγονοί μας 4.000 και πλέον χρόνια!; Δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό!

Πλήρη αποσύνθεση ενός Έθνους

Αυτή την εβδομάδα, η Βρετανία ζει τις συνέπειες της εγκληματικότητας που οφείλεται στην αθρόα  μετανάστευση, η οποία και έχει αλλάξει τη πληθυσμιακή της σύνθεση.
Τέσσερις Μουσουλμάνοι δικάζονται για τον ξυλοδαρμό ενός δασκάλου, επειδή … δεν τους άρεσε που δίδασκε στα παιδιά για θρησκείες πέραν του Ισλάμ.
Παράλληλα, ένα δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια έναν Τούρκο έφηβο(!) επαγγελματία εκτελεστή, που δολοφόνησε, κατά παραγγελία του άνδρα της, μια Τουρκάλα γυναίκα.
Οι δυο αυτές περιπτώσεις σκιαγραφούν την πλήρη αποσύνθεση του κάποτε μεγάλου έθνους τους, που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Βρετανοί.

29 Μαίου 1453 οι τελευταίες ώρες της Βασιλεύουσας-μια ιστορία θάρρους και προδοσίας

Θεοδοσιανά τείχη. Μέγα τείχος. Βράδυ Δευτέρας.28 Μαΐου.
Ο Ιωάννης Ιουστινιάνης άφησε το βλέμμα του να πλανηθεί στην γεμάτη άταφα πτώματα, πεδιάδα του Λύκου. Σε λίγη ώρα θα ξημέρωνε. Η Πόλη των πόλεων, θα ζούσε άλλη μια ημέρα σκληρής πολιορκίας. Ο καιρός δεν ήταν πολύ κρύος, είχε όμως μια υγρασία που τρυπούσε τα κόκαλα. Τύλιξε τον βαρύ μαύρο μανδύα του πάνω από την πανοπλία του.

14 «ΟΧΙ» ΣΤΑ 14 ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την καθολική άρνηση των τοπικών κοινωνίων με αιχμές τους δήμους και τις περιφέρειες,  συναναντά η πρόταση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τη λειτουργία των μονάδων υποδοχής και κράτησης μεταναστών, στο πλαίσιο της νέας Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών.
Συγκεκριμένα δήμαρχοι, κάτοικοι και τοπικοί φορείς και των δεκατεσσάρων, επιλεγμένων από το υπουργείο, περιοχών, λένε «βροντερό όχι» στη μεταφορά λαθρομεταναστών και προχωρούν....

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Κατοίκων Μοσχάτου στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΙΒΟΣ

Εκεί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ πήρε το λόγο και ενημέρωσε τους κατοίκους ότι το θέμα με τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τελείωσε δηλαδή είχαν προηγηθεί της συγκέντρωσης επαφές με τους αρμοδίους υπουργούς που τόνισαν ότι  η αίτηση που έγινε για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απορρίφθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
Το όνομα της μη Κυβερνητικής οργάνωσης που ήθελε να στέγαση τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι η "ΑΝΟΔΟΣ" .
Δηλώσεις έκαναν ο Δήμαρχος ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, οι κάτοικοι και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης και της 26ης Μαΐου 2011 για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), ανακοινώθηκαν από
την Εφορευτική Επιτροπή. Σύμφωνα με αυτά, ψήφισαν...
3.378, βρέθηκαν 3.365 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων έγκυρα 3.088, άκυρα 140, λευκά 137.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα!

Και όμως υπάρχει συναίνεση!
Στο Σύνταγμα, παρά τις καιρικές συνθήκες, γίνεται αυτό που δεν καταφέρνουν οι πολιτικοί αυτής της χώρας.
Οι “Αγανακρισμένοι του Συντάγματος” έχουν στήσει πάγκους και μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίας!...

Γ. Καρατζαφέρης: «οι καρέκλες κάποιων είναι πάνω από την Ελλάδα» ..Γαπ: Προχωράω μόνος μου και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!"

"Δεν τα βρήκαν - Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος!"
Ολοκληρώθηκε τρισήμισυ ώρες μετά την έναρξή του, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Ρ/Σ 9 25/05/2011

«Θα κοπούν τα πόδια σε όσους ετοιμάζονται να αποδράσουν έχοντας στις βαλίτσες τους τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας. Θα τους αναζητήσει η Ελλάδα όπως το Ισραήλ τον Αϊχμαν και εγώ θα τους κυνηγώ μια ζωή. Σε περίπτωση δε, που εκποιηθούν εθνικοί πόροι θα γίνει πόλεμος. Προτείνω μια πανστρατιά από εθελοντές, να μπούμε μπροστά και να κάνουμε αντίσταση στην δικτατορία των δανειστών, να συνεννοηθούμε γιατί διαφορετικά η καταστροφή είναι πολύ κοντά»

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΝAI ονειρεύονται τα φερέφωνα του συστήματος


Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κατά την έξοδό του απ΄ το μέγαρο Μαξίμου, πολλά «έγκριτα» αλλά χωρίς κρίση blogs, ανάρτησαν με πυχιαίους τίτλους ότι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. συναινεί στην κυβέρνηση.
Δεν διάβασαν φαίνεται στις δηλώσεις του ότι «δεν φτάνει μια αόριστη συναίνεση» αλλά «πρέπει να υπάρξει συνευθύνη».
 Με τα φτωχά ελληνικά μου καταλαβαίνω ότι απορρίπτει τη συναίνεση και την δεύτερη ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και προτείνει «συνευθύνη» άρα συμμετοχή στην κυβέρνηση που μπορεί να είναι συνεργασίας κομμάτων ή προσωπικοτήτων ώστε το μεσοπρόθεσμο να μην είναι η πολιτική ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού και μιας αποτυχημένης κυβέρνησης, αλλά το πολιτικό αποτέλεσμα μιας επεξεργασίας των προβλημάτων της χώρας από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της.
Τα φερέφωνα όμως του συστήματος καλά εκπαιδευμένα στις γκεμπελίστικες τακτικές προσπαθούν σύσσωμα να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο όπως άλλωστε πράττουν εδώ και 35 χρόνια και οδήγησαν μαζί με τους πολιτικούς του δικομματισμού την χώρα μας σ΄ αυτό το σημείο. Όσο και να προσπαθούν δεν θα το πετύχουν.
Π.Μ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άκουσα με προσοχή τον κ. Πρωθυπουργό να εκθέτει τις απόψεις του.Τον είδα αρκετά προετοιμασμένο. Ήξερε τις προτάσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Μου εξήγησε ποιες υλοποιεί και ποιες σκέφτεται προς υλοποίηση.Του έθεσα τις σκέψεις μου. Του είπα ότι δεν φτάνει μια αόριστη συναίνεση.Πρέπει να υπάρξει συνευθύνη και να αναλάβουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις ένα κομμάτι από το βάρος. Να «αχθοφορήσουν» όλοι μαζί.Ο κ. Πρωθυπουργός δεν απέρριψε την πρότασή μου».

Συνευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης.«Δεν αρκεί μια αόριστη συναίνεση»


Θέμα συνευθύνης όλων των πολιτικών κομμάτων έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στον πρωθυπουργό επανερχόμενος ουσιαστικά στην πρόταση του για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

«Έθεσα στον πρωθυπουργό τις σκέψεις μου τονίζοντας ότι δεν έχει νόημα μια αόριστη συναίνεση αλλά μια συνυπευθυνότητα ...να αναλάβουν όλα τα κόμματα κομμάτι της ευθύνης» δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενημερωμένος για τις προτάσεις του ΛΑΟΣ και συζητήθηκε ποιες από αυτές μπορούν υλοποιηθούν.






Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εξώδικος επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την απαγόρευση διαδηλώσεων αλλοδαπών,όπως το άρθρο 11 του Συντάγματος των Ελλήνων επιτάσσει.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας προ ολίγου απέστειλε εξώδικο επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αφορά την πιθανότητα πραγματοποιήσεως διαδηλώσεων αλλοδαπών το ερχόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Με την επιστολή μας αυτή ζητάμε την άμεση απαγόρευση και καταστολή αυτών των κινητοποιήσεων, όπως το άρθρο 11 του Συντάγματος των Ελλήνων επιτάσσει.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!


ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.  Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν...

είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο "αντικείμενο" μεγέθους 200 μέτρων!  Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του.
Στρατιωτικές αρχές το εντόπισαν και έστειλαν φωτοβολίδες και πυρά (;;;) προς το μέρος του, ενώ αυτό απλά τα απέφυγε αναπτύσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!!

Την παρακάτω είδηση σας την μεταφέρουμε από το έγκυρο ΝΒC: Κατά την διάρκεια μεγάλης καταιγίδας, κεραυνοί έπληξαν τις εγκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε έναν υποσταθμό νότια της πόλης FortWorth του Dallas με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.  Λόγω του μεγέθους της καταιγίδας και της υψηλής συχνότητα κεραυνών, οι μετασχηματιστές του υποσταθμού άρχισαν να ανατινάζονται

Επιστρέφουν εθελοντικά στη χώρα τους 40 Αφγανοί

Ο επαναπατρισμός 40 Αφγανών μεταναστών, που δέχτηκαν εθελοντικά να επιστρέψουν στη χώρα τους, πραγματοποιείται αύριο στις 10.30 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα έξοδα για την πραγματοποίηση της παραπάνω επιχείρησης, όπως διευκρινίζεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα καλυφθούν....
μέσω της διαδικασίας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΕΛΙΑ


Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, που αποτελούν για τα αρμόδια επιτελεία και τις υπηρεσίες απόρροια συγκέντρωσης πληροφοριών από στρατιωτικές και αστυνομικές πηγές, στα τουρκικά κελιά κρατούνται τουλάχιστον 6.000 πρόσφυγες από χώρες της κεντρικής Ασίας.

Άλλες πάλι Κασσάνδρες και πεσσιμιστές, ανεβάζουν τον


αριθμό των προσωρινά κρατούμενων σε άνω των 10.000 και φυσικά, ανεξαρτήτως αριθμητικού εύρους, αμφότεροι περιμένουν το άνοιγμα των κελιών για την έφοδο προς την Ελλάδα και την ελπίδα του μεγαλύτερου ηπειρωτικού άλματος...

"Φώναζε βοήθεια, έπρεπε να τον σκοτώσουμε"...Δείτε το άντρο των Αφγανών φονιάδων

«Φώναζε πολύ “κλέφτης, βοήθεια”, τι να έκανα; Επρεπε να σταματήσει να φωνάζει». Η κυνική ομολογία του 27χρονου Han Mamad Harodi για τον θάνατο του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας που δεν πρόλαβε να χαρεί τη γέννηση του μωρού του έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές των αδίστακτων δολοφόνων επειδή έκανε το...

H Δ. Γαλάνη μίλησε για τα γεγονότα στο κέντρο και την κατάσταση που επικρατεί από τους λαθρομετανάστες

Για τη ζωή της στο Γκάζι μίλησε η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη στον «Τύπο της Κυριακής».

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης είπε: «Σ’ αυτό το μπάχαλο που είναι αποτέλεσμα της ολιγωρίας και της ανικανότητας του κράτους έχει δημιουργηθεί πολύ κακό προηγούμενο....
και για μας που ζούμε στην Ελλάδα και τους δυστυχείς που συσσωρεύονται στην Αθήνα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο», λέει η τραγουδίστρια.

Παπουτσής για λαθρομετανάστες: "Δημιουργήσαμε μια βόμβα στην ποδιά της ελληνικής κοινωνίας"


Με ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων δημιουργήθηκε "μια βόμβα στην ποδιά της ελληνικής κοινωνίας"
Να κρατηθούν μακριά από την αστυνομία όσοι επιδιώκουν πολιτικά και κομματικά οφέλη ζητά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", προαναγγέλοντας, παράλληλα, πολλές... παρεμβάσεις για το θέμα της ασφάλειας.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Ερωτηθείς ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης επ΄ 
ευκαιρία της επίσκεψης Γερμανών Βουλευτών στη χώρα μας 
πως βλέπει τις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας, απάντησε: 

«Η Γερμανία βοήθησε και βοηθήθηκε από την Ελλάδα. Μετά 
το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου που κόστισε σε 
ανθρώπινες ζωές αλλά και πλούτο της Ελλάδας η 
δημοκρατική Γερμανία προσέφερε εργασία σε πολλά 
ελληνόπουλα, γεγονός που υπήρξε βασικός πυλώνας στην 
ανάπτυξη της χώρας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 19/05/2011


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην 
παρέμβασή του κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, 
σχολιάζοντας καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Π. 
Καμμένου, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον 
δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου, τόνισε τα εξής: 

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Εδώ και λίγες ώρες ετέθη δημόσια ένα 
εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα από το βουλευτή της ΝΔ, τον κ. Π. 
Καμμένο.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


Η ημέρα Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας του 
Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια ευκαιρία ιστορικής 
ενδοσκόπησης. 
Πιο οδυνηρή κι από την μεγαλύτερη τραγωδία είναι η 
απάθεια στην αντιμετώπισή της, η αδράνεια των παθόντων 
και των επιγόνων. Η συγχώρεση είναι αρετή. Όμως αυτό 
προϋποθέτει την αναγνώριση του εγκλήματος και την 
έμπρακτη μετάνοια του θύτη. Ο Πόντος δεν θα πάψει ποτέ 
να είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού που αρνείται το 
διαχωρισμό του, τη σύνθλιψη κάτω από μια νεωτερίστικη 
ιδεολογία της κολυμβήθρας του Σιλωάμ, χάριν της φιλίας των 
λαών. 

Πυροβόλησαν κοσμηματοπώλη και στη Θήβα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των 4 αδίστακτων κακοποιών.

Η αιματηρή ληστεία έγινε λίγο μετά τις 20.30΄σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της οδού Πινδάρου στη Θήβα.

Σκληρό προφίλ καλοδιαβασμένου αντάρτη διαθέτει ο 21 χρόνος..

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής σκιαγραφούν το προφίλ ενός εξαιρετικά εκπαιδευμένου και καλοδιαβασμένου πάνω στα λάθη του παρελθόντος ένοπλου αντάρτη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 21 χρόνων, και παρά το σοκ από τα τραύματα που προκλήθηκαν από τα αστυνομικά πυρά, είχε την ψυχραιμία να....

"Καθαρίζει" η Ηγουμενίτσα από τους λαθρομετανάστες


"Καθαρίζει" η Ηγουμενίτσα από τους λαθρομετανάστες. Εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη κάθε βράδυ επιχείρηση "σκούπας" της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από τους 800 μετανάστες, που ήταν στην Ηγουμενίτσα, να έχουν απομείνει περίπου 200....

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ..Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Μανώλη Κάνταρη 2 συλλήψεις Αφγανών..Αναζητείτε ο τρίτος πακιστανικής καταγωγής


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 04.50΄ ώρα της 10-05-2011 στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 59, στην Αθήνα.
Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Αυτά είναι τα νέα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών


Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στη νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής μεταναστών που δημιουργήθηκε με το Ν3907/11 , θα λειτουργούν οι παρακάτω μονάδες: 

Προκλήσεις των Τούρκων εντός της Ελλάδας ακόμα και την ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων


Την τουρκική προκλητικότητα και μία ακόμη απόδειξη για το πώς βλέπουν οι Τούρκοι τις σχέσεις τους με τους Έλληνες επισημαίνει σε ερώτηση που κατέθεσε στους υπουργούς Πολιτισμού και Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής (ΛΑΟΣ) Η. Πολατίδης με αφορμή τις δύο εκδηλώσεις που αποφάσισαν να διοργανώσουν φορείς από την Τουρκία στην Ελλάδα σήμερα ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Ακολουθεί η ερώτηση

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «"ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ" ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε 
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα 
«"Καζάνι που βράζει" το κέντρο της Αθήνας».
Το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης του Προέδρου του 
ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:


Προς τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό

ΘΕΜΑ: "Καζάνι που βράζει" το κέντρο της Αθήνας

κ. Πρωθυπουργέ,

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!)

Καμίνη-Κωνσταντίνου δεν σας βλέπω καλά.. 
ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

 Σε συνεδρίαση της η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προχώρησε σε αρνητική γνωμάτευση, όσον αφορά την ψήφο των μεταναστών, η οποία κρίνεται ως παράνομη.

Παπουτσής-Μετά την αποτυχία του τείχους στον Έβρο..τώρα ετοιμάζετε να φτιάξει "Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο" για τους μετανάστες

Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο με κύρια αποστολή τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, ιδρύεται με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.

Το Κέντρο θα συντονίζει τη δράση των....
αρμοδίων ελληνικών αρχών στα εξωτερικά σύνορα και την εφαρμογή των κοινών κανόνων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συστήματος Επιτήρησης των Συνόρων.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"ΣΤΕΡΕΨΑΝ" ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, "ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ" ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ AΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Απ' ότι φαίνεται, ακόμη και ως προοπτική η δημιουργία ενός φράχτη στα χερσαία σύνορα του Έβρου με τη Τουρκία, (για τον οποίο φράχτη βάζουμε από τώρα στοίχημα ότι αποτελεί φενάκη), όχι μόνο άλλαξε τις πύλες εισόδου, αλλά απέφερε πρόσθετα κέρδη στα τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα που χρεώνουν κατιτίς παραπάνω τη μίνι "κρουαζιέρα" με τους ... γονδολιέρηδες του ήπιας από αυτή την εποχή και τούδε ροής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 60.000 λαθρομετανάστες με πλαστά χαρτιά στο κέντρο

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ. είναι το πώς θα μπορέσουν να χτυπήσουν στη ρίζα το κύκλωμα που έναντι 2.000 ή ακόμη και 3.000 ευρώ προμηθεύει με πλαστά έγγραφα λαθρομετανάστες, οι οποίοι μπορούν να...
κυκλοφορούν σαν "κύριοι" στο κέντρο και να ξεφεύγουν της σύλληψης. 

Ξέφραγο αμπέλι το κέντρο της Αθήνας!...Μείωση στις συλλήψεις λαθρομεταναστών και διακινητών

Συγκλονιστικά είναι τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την παράνομη μετανάστευση τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2011. Μάλιστα, προκύπτει μείωση στις συλλήψεις τόσο λαθρομεταναστών όσο και διακινητών, της τάξεως του 50%, τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2011, συγκριτικά με αντίστοιχη περίοδο του 2010, ενώ εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν μόνο για το πόσοι τελικά είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από τα σύνορα στο κέντρο της Αθήνας.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Χίλια ευρώ ο καθένας, πλήρωσαν σε κύκλωμα διακίνησης οκτώ μη νόμιμοι μετανάστες.
Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στην περιοχή Λαγυνών Έβρου, από αστυνομικούς και αξιωματούχους της Frondex, μαζί με τον διακινητή που τους παρέλαβε από το τουρκικό έδαφος και τους μετέφερε με..
πλαστική βάρκα στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου.