Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΛΑ.Ο.Σ λέει ΟΧΙ στον «κατακτητή»!

Και ενώ οι περισσότεροι ατενίζουν μελαγχολικά το μέλλον, φοβούμενοι μια οικονομική χρεοκοπία που θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος, δυστυχώς μια άλλου τύπου χρεοκοπία, βαθιά ηθικοπολιτική, έχει ήδη συντελεστεί και τα συμπτώματα της έχουν μολύνει ανεπανόρθωτα τον Ελλαδικό «οργανισμό». Η υποκρισία, η απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, η δουλική «αβλεπεί» συνομολόγηση μιας συμβάσεως που εξυπηρετεί το δανειστή, στέλνοντας τη χώρα στην «εντατική» της λιτότητας και της ανίατης συνοδού υφέσεως, πιστοποιούν, άνευ άλλου, την κατάρρευση των πολιτικών ηθών, πρόδηλη πλέον στον κατακερματισμό του διπολισμού κατά την ψηφοφορία του νέου μνημονίου.

Αυτή η πολιτική υποτίμηση, άρρηκτα συνυφασμένη με την ολοένα αυξανόμενη εσωτερική οικονομική υποτίμηση, είναι βέβαια απόρροια της αλλοτρίωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος που θεμελιώθηκε – υποτίθεται – στις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης για να αποδειχθεί, εν τέλει, σήμερα ένα σαθρό κυνικό κατασκεύασμα που απαξιώνει τους ανθρώπους προτάσσοντας τους αριθμούς. Η Ευρώπη των Πατρίδων που ονειρεύτηκε ο στρατηγός Ντε Γκωλ έγινε αναμφίλεκτα η Ευρώπη των οικονομικά δυναστών, ένα γερμανικό προτεκτοράτο, μετουσίωση του ναζιστικού οράματος. Η Άγκελα Μέρκελ μοιάζει σήμερα να υλοποιεί αναίμακτα το σχέδιο κατάληψης της Ευρώπης που εμπνεύστηκε ο Χίτλερ.
Και ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της εγχώριας πολιτικής σκηνής δεν διστάζουν να δέσουν με τις πράξεις τους τη χώρα στην κλίνη του Προκρούστη, το μαρτύριο μοιάζει να μην έχει τέλος, οδηγώντας κάποιους καχύποπτους στην, ίσως όχι και τόσο άτοπη, συνωμοσιολογία βασισμένη και στην εμμονή των δανειστών μας για τη μείωση του κατώτατου μισθού: Μήπως κάποιοι ευελπιστούν να βάλουν πόδι στο ηλιόλουστο ελληνικό οικόπεδο μετατρέποντας το σε μια νέα «τουριστική Ταιβάν», όπου ο αυτόχθων, Έλληνας υπάλληλος θα προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες έναντι ολίγων ευρώ;
Και ενώ το απομυθοποιημένο πολιτικό σύστημα παρακολουθεί άπραγο την άλωση της Πατρίδας, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πολιτικοί μαχητές που στέλνουν το μήνυμα της αντίστασης. Ο ΛΑ.Ο.Σ, υπερασπιζόμενος πάντα το συμφέρον της πατρίδας, λέει «ΟΧΙ» σε όλους αυτούς που εποφθαλμιούν τον πλούτο της Ελλάδας και μεθοδεύουν την καθυπόταξή της.

Σίσσυ Αλιγιζάκη
Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου