Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ ΠΟΥΤΙΝ






Ελλάς - Ρωσία συμμαχία.  Εκδήλωση Ελληνορωσικής Φιλίας στο Olympic Royal στην Αθήνα  Εκδηλωση με θεμα Ελλας-Ρωσια το χθες το σημερα το αυριο πραγματοποιησε το Ιδρυμα κοινωνικων και πολιτικων Επιστημων <<ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ>> χθες το απογευμα σε μια καταμεστη αιθουσα στο ξενοδοχειο Οlympic Royal στις στηλες του Ολυμπιου Διος.
Εισηγητες ηταν ο Προεδρος του Ιδρυματος πρεσβης ε.τ  κ. Γεωργιος Γεωργιου  ο πρεσβης κ. Ζαχαρακης ο κ
βαρβιτσιωτης και ο ναυαρχος ε.α. κ.Κοντουλης ενω εκ μερους της Ρωσικης κυβερνησεως παρεβρεθει  πληρεξουσιος υπουργος εξωτερικων  ενω χαιρετισμο απηυθυνε  και ο Προεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφερης

      Οι κ.κ. πρεσβης αναφερθηκαν στον τροπο που ιστορικα αναπτυχθηκε και σφυρηλατηθηκε η ελληνορωσικη φιλια και συνεργασια καθως και τον καταλητικο ρολο που επεξε η ορθοδοξια στην σφυρηλατηση αυτων των σχεσσεων οταν ο ιδρυτης του κρατους των Ρως Βλαδιμηρος βαφτηστηκε  χριστιανος ορθοδοξος και οι Κυριλλος και Μεθοδιος μετεφρασαν στα Ρωσικα θρησκευτικα και φιλοσοφικα κειμανα.
Οναυαρχος αναφερθηκε στο ενδιαφερον της χωρας μας απο γεωστρατηγηκης αποψης  για τις εξελιξεις στην ουκρανικη κριση και την παρουσια της Ρωσιας ως υπερδυναμης στον ευρυτερο χωρα της μεσογειου ,μεσης ανατολης και βορειου Αφρικης
Στον χαιρετισμο του ο εκπρωσοπως της Ρωσικης κυβερνησης αναφερθηκε στα αδελφα αισθηματα που τρεφει ο ομοδοξος ρωσικος λαος για τους Ελληνες και την Ελλαδα καθως και για το ενδιαφερον που τρεφει για την χωρα μας σε επιπεδο τουρισμου και εμπορικων συνναλαγων
Καταλυτικος ηταν  ο χαιρετισμος του Προεδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφερη οπου αναφερθηκε για τα δικαια της Ρωσιας στην Ουκρανικη κριση πραγμα που κατα την αποψη του σημεριζεται η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου καθως επισης και στο αντιρωσικο κλιμα που ο ιδιος συναντησε ως ευρωβουλευτης το 2004 στο ευρωπαικο κοινοβουλιο και στον αγωνα που κατεβαλε για να το αλλαξει .
Τελος εξειρε τον Προεδρο Βλαδιμηρο Πουτιν για τις προσπαθειες που καταβαλη για την προστασια της χωρας του αλλα και για τους ορθοδοξους της γης απεναντι στις πολιτικες σκλαβιας και υποδουλωσις που προωθει η Δυση.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΩΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ κας Δημητρας Κουτρα


















$

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλην Πατριώτης

    Κι όλα τα συστημικά ΜΜΕ το απέκρυψαν. Δεν πειράζει, στις 26 Μάη που ο ΛΑΟΣ θα ναι πιο δυνατός από ποτέ στην Ευρωβουλή, θα τα ξαναπούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Aν δεν παρουμε τα λεφτα του μνημονιου ειμαστε τελειωμενοι".Αυτο ποιος το λεγε?Ποιος εβριζε αυτους που πηγαιναν στην Μπιλντερμπεργκ και μετα εκανε συγκυβερνηση μαζι τους?Ποιος γκαριζε να γινει προθυπουργος ο Παπαδημος το τσουτσεκι της Τριμερους του Ροκφελλερ? Αυτα "πατριωτες" για να μην ξεχνιωμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.....Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή