Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Επίθεση της ΝΔ κατά της Ορθοδοξίας - Φ.Πιπιλή: Τάχθηκε υπέρ του Ν.Δήμου που εξεμέτισε κατά του Αγίου Φωτός


H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, τώρα στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας και υπερασπίζεται τις απόψεις του Νίκου Δήμου και του "Ποταμιού" κατά του Αγίου Φωτός, προφανώς απηχώντας τις θέσεις του κόμματός της και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά!

Σήμερα, κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να καθαιρέσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος κατά του Ν.Δήμου και της "Ποταμιάς" που χαρακτηρίσει "δήθεν Άγιο Φως" την φλόγα της Ορθοδοξίας από τους Άγιους Τόπους!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.Δήμου είχε πει σε άρθρο του  ότι «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός».
«Μακαριώτατε αρχιεπίσκοπε. Η βλασφημία του Αμβροσίου μας σοκάρισε. Δεν ταιριάζουν στην ορθοδοξία τα φασιστοειδή», έγραψε η βουλευτής στο Twitter νωρίς σήμερα το μεσημέρι, ενώ σε δηλώσεις της στο Mega τόνισε ότι "οι ιερείς δεν πρέπει να μιλούν με φασιστοειδή τρόπο καθώς κάνουν ζημιά στην εκκλησία".


Αν το παραπάνω συνδυαστεί με την υποστήριξη που ανακοίνωσε ότι παρέχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με "Το Ποτάμι", Γιώργος Μαυρωτάς στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και με τίτλο «Υπέρ Ζαγοράκη», γίνεται πλέον σαφές ότι ένα μεγάλο συστημικό τόξο έχει σχηματιστεί μεταξύ των παλαιών κομμάτων και του "private label" που ακούει στο όνομα "Το Ποτάμι"...
Αλλά φαίνεται ότι γενικά στη ΝΔ έχουν πρόβλημα με το Αγιο Φως. Δείτε τι λέει κι πώς τοποθετείτε για την "απάτη" του Αγίου Φωτός σε μια παλαιότερη εκπομπή του ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου