Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μητροπολίτης Γλυφάδας: Καιροφυλακτούν Τούρκοι, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σκοπιανοί να κάνουν ντου (βίντεο-εικόνες)


"Οι κυβερνώντες εκτελούν ό,τι τους λένε οι ξένοι....Θα την κάνουν την Ελλάδα, χώρα των γερόντων. Να μπουνε μέσα με ένα ντου-που λένε- και Τούρκοι και Βούλγαροι και Αλβανοί και Σκοπιανοί" είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του για τη σύγχρονη κατάσταση στη χώρα μας ο Μητροπολίτης Παύλος και ευχήθηκε καλή Ανάσταση και ως πιστοί αλλά και ως έθνος.
 
 Κατά τα λοιπά, με κάθε εκκλησιαστική τάξη, τελέσθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ, 16 Απριλίου 2014, η Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Βούλας. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος.Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην θεολογική αξία και αναγκαιότητα για τους πιστούς, να μετέχουμε στον ¨Μυστικό Δείπνο¨, στη Θεία δηλαδή Λειτουργία και έδωσε έμφαση, τονίζοντας ιδιαίτερα, τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να μετέχει κανείς με το σώμα και το αίμα Του Χριστού. 
 
Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε από ένα εικονάκι με τον Χριστό μας πειραζόμενο από τον διάβολο.  (agioritikovima.gr)


 
  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου