Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"Βόμβα" από Ν.Μπακογιάννη: "Η ΝΔ είναι πλέον μικρό κόμμα - Οι Ευρωεκλογές θα φέρουν νέα πολιτικά δεδομένα"


 
Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ως ένα μικρό κόμμα, που δεν έχει σχέση με την παράταξη που γνώρισε η ίδια.
«Η ΝΔ σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ», είπε η βουλευτής Επικρατείας μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα διευκρίνισε πως η ίδια δεν έχει «αυτή τη στιγμή προσωπική αρχηγική φιλοδοξία», ενώ συμπλήρωσε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα. «Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, «γιατί μόνο σ' αυτές είναι πολιτική η ψήφος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου