Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

VIDEO: Ο Γ.Καρατζαφέρης και το αγάλμα του Μεγάλου Αλέξάνδρου

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29-7 το βράδυ
Ο αδριάντας ηταν δωρεά του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ.Γ. Καρατζαφέρη ενω στην τελετή παρίσταντο και απέυθυναν χαιρετισμούς ο εραιτώς περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ. Π.Ψωμιάδης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος, η αντιπεριφερειαρχης Πιερίας.εκπρόσωπος της κυβέρνησης,εκπρώσοποι των Πανμακεδωνικών συλλόγων,βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Γ.Καρατζαφέρης στον χαιρετισμό του απέυθυνε μήνυμα όπου γης να σταματίσουν τα παιχνίδια με την ελληνικότητα της Μακεδονίας,ανέφερε την σημειολογική τοποθέτηση του αδριάντα όπου στην πλάτη του έχει την <<ισχύ>> του Ολύμπου,του βουνού των <<Θεών>> ενω ο Μέγας Αλέξανδρος  ατενίζει πρός ανατολάς,ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η δωρεά εκτός όλων των άλλων ,και η επιλογή της τοποθέτησης του αγάλματος στην γη της Πιερίας ηταν και ένα χρέος γιατί αυτη η γή του έδωσε ότι καλύτερο στην ζωή του, τη σύζυγό του κα. Βένη Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου