Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Αποχώρησε από την βουλή το ΛΑΟΣ

Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για όλους τους τυχόν εμπλεκόμενους και όχι μόνο για τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από το Βήμα της Βουλής. Στην συνέχεια το κόμμα του αποχώρησε.
«Το θέμα των υποβρυχίων αφορά μόνο τον κ. Τσοχατζόπουλο, δηλαδή έναν μόνο άνθρωπο; Σήμερα ανακαλύπτει η Βουλή ότι υπήρξε σκάνδαλο;», διερωτήθηκε....
κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ευθυνών του πρώην υπουργού.
«Εάν ψάξουμε, θα ψαξουμε το όλον, τους πάντες και τα πάντα», πρόσθεσε, δηλώνοντας ότι συντάσσεται με την εισήγηση του εισηγητή της ΝΔ, κ. Καμμένου. Το θέμα είναι αν η ΝΔ είναι με την εισήγηση του εισηγητού της, συμπλήρωσε.
Τόνισε ακόμη ότι εάν ο πολιτικός κόσμος θέλει να είναι τίμιος με τη συνείδησή του, τότε θα πρέπει να διερευνηθούν «όλα σε όλους», αφού όπως είπε, με το να εστιάζεται η συζήτηση στον κ. Τσοχατζόπουλο, δίνεται συγχωροχάρτι σε όλους τους υπόλοιπους.
«Να ψάξουμε τα πάντα και όχι επιμεριστικώς», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες, «γιατι κάποιο ήξεραν και δεν αντιδρούσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου