Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης-Είναι άκομψο ο αλεξιπτωτιστής ο Χρ. Λαζαρίδης να κατηγορεί τον Καραμανλή

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε σήμερα στον Real fm στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Είναι άκομψο ένας αλεξιπτωτιστής – όπως χαρακτήρισε ο Γ. Καρατζαφέρης τον Χρύσανθο Λαζαρίδη να κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό» σχολίασε για την απογραφή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στον REAL Fm.
O Γ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι στο θέμα του σκανδάλου των υποβρυχίων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα έχουν κάνει πλακάκια και....
πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος έχει πάρει τη διαβεβαίωση των δύο μεγάλων κομμάτων «και θα δώσει απλώς μία παράσταση» στην επιτροπή.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε για το λόγο αυτό, πως ούτε τώρα δεν θα δει η ελληνική κοινωνία να τιμωρείται κάποιος υπεύθυνος για σκάνδαλα, «βάζουν μπροστά ένα πολιτικό πτώμα» σημείωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, επέλεξαν να επιρρίψουν όλες τις ευθύνες στον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος όπως είπε, «ευθύνεται, όχι όμως μόνον αυτός» και ζήτησε η προανακριτική να αφορά «όλο τον κόσμο», εννοώντας το ΚΥΣΕΑ εκείνης της περιόδου, αλλά και τους υπουργούς της ΝΔ που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.
Αναφερόμενος στην απογραφή, ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «δεν είναι μόνο το θέμα, αλλά και ποιος κάνει την κριτική. Την κάνει ένας άνθρωπος που ουδέποτε ήταν στη ΝΔ και κατηγορεί τον μακροβιότερο πρόεδρο και πρωθυπουργό της ΝΔ».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διερωτήθηκε ποια είναι τα οφέλη αυτής της επίθεσης, επισημαίνοντας ότι «όταν ο Κ. Καραμανλής γινόταν αρχηγός και πρωθυπουργός, ο νυν αρχηγός της ΝΔ βρισκόταν εκτός κόμματος». Ο ίδιος παραδέχθηκε πως εκείνη την περίοδο έγιναν λάθη, ενώ τάχθηκε κατά των πομπωδών εκφράσεων που χρησιμοποίησαν τόσο ο Κ. Καραμανλής το 2004, όσο και ο Γ. Παπανδρέου το 2009 για να κερδίσουν την εξουσία και κατέληξε: «Τα λάθη δυστυχώς επαναλαμβάνονται».
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου