Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Εισαγγελείς για τους ψευτομουφτήδες ...

Συγκέντρωσαν χρήματα μέσω εράνου από Έλληνες υπηκόους της Θράκης και τα απέστειλαν μέσω της Ziraat Bank, παρανόμως στη τουρκική κυβέρνηση!

Στέφανος Χίος – Εφημερίδα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Προανάκριση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης ύστερα από καταγγελία γνωστού πολίτη της περιοχής ο οποίος καταγγέλλει τους ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε αντίστοιχα για αντιποίηση αρχής αλλά και για παράνομη εξαγωγή και ροή χρήματος στο εξωτερικό.
Την καταγγελία στον εισαγγελέα κατέθεσε ο Κομοτηναίος Κωνσταντίνος Δώδος, ο οποίος καταφέρεται πλην των γνωστών και μη εξαιρετέων μελών της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης και εναντίον των βουλευτών της περιοχής.
Η μήνυση
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, οι κ. Σερήφ και Μέτε, που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει με την αντεθνική στάση τους, κατηγορούνται ότι συγκέντρωσαν χρήματα μέσω εράνου από Έλληνες υπηκόους της Θράκης, τα κατέθεσαν με επιταγή στο υποκατάστημα της Ziraat Bank, παρουσία και του Τούρκου προξένου Μουσταφά Σαρνίτς, και τα απέστειλαν παρανόμως στη τουρκική κυβέρνηση και στον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν. Αυτοί με τη σειρά τους τα χρησιμοποίησαν ως υποτιθέμενη ανθρωπιστική βοήθεια στο Πακιστάν.
Στην αναφορά γίνεται λόγος ξεκάθαρα για «παράνομη δράση», ενώ η φράση «αντιποίηση αρχής» χρησιμοποιείται προφανώς για να στηλιτεύσει τα εξακολουθητικά «κατορθώματα» των δύο ψευτοδερβίσηδων που καυχιούνται ότι εκπροσωπούν τους «Τούρκους» πολίτες της Ροδόπης.
«Το χρήμα, το οποίο είναι χρήμα Ελλήνων υπηκόων, και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων της Θράκης, δεν ακολούθη­σε τη νόμιμη οδό. Αφού πρόκειται για έρανο, το ποσό αυτό θα έπρεπε να κατατεθεί στην ελληνική κυβέρνηση. Από αυτή την υπόθεση βγαίνει ζημιωμένο το Ελληνικό Δημόσιο» τόνισε ο κ. Δώδος στην εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου