Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αποκαλύπτουμε την κρυμμένη ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Ισλάμ για την πραγματική συντέλεια του κόσμου και πως θα συντελεσθεί από τη « ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ».



Πριν υποστείτε , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, το «σοκ» της πραγματικής ανακάλυψης, διαβάστε αυτά για προκαταρκτικά :
Για ένα καμένο κοράνι σκοτώνουν εδώ και 5 μέρες δεκάδες άσχετους και αθώους ακόμα. Όλοι γνωρίζουμε όμως και ποιο κράτος θα είναι το επόμενο θύμα αυτού του φαινομένου!

Είναι δυνατόν να υπάρξει Πολυπολιτισμός με το Ισλάμ κυρίαρχο στοιχείο ; Είναι Ισλαμοφοβία, όταν το ίδιο το Ισλάμ έχει σκοπό να επιβάλλει δια της βίας τον «δικό του» πολιτισμό ; Αυτά τα ερωτήματα ποτέ κανείς «προοδευτικός» δεν θα επιχειρήσει καν να απαντήσει. Υβριστική ετικέτα θα πετάξει και θα τα προσπεράσει για να πει ή να κάνει τα δικά του!
Στη νέα «τάξη πραγμάτων» που μερικοί ακόμα και δικοί μας προδότες θέλουν να μας επιβάλλουν, ένα πράγμα πρέπει καταρχάς να γνωρίζετε : Το να σε αποκαλούν τελικά ισλαμοφοβικό είναι απόδειξη υγιούς πολιτικής σκέψεως ! Είναι βασικά η «αιχμή του δόρατος» της προπαγάνδας τους !


Οι Δυτικές κοινωνίες έχουν προβεί πρακτικά σε διαχωρισμό θρησκείας – κράτους. Δείξτε μας τώρα μια μουσουλμανική κοινωνία αν το έχει κάνει ποτέ αυτό ή αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτό.

Η ειλικρινής απάντηση είναι ποτέ.

Όταν το Ισλάμ δολοφονεί και έχει σκοπό να μας αφανίσει, εμείς τότε τι πρέπει να κάνουμε;

Δυστυχώς οι μουσουλμανικές κοινωνίες έχουν δημιουργήσει ένα τόσο έντονα θεοκρατικό κατεστημένο που έχουν, «αυτό –εγκλωβιστεί» στην δολοφονικότερη μορφή «φονταμενταλισμού» *

Συνέλληνες …




Το Ισλάμ σκοτώνει.

(περισσότερο και από το τσιγάρο !)


Αυτό δεν είναι δική μας εχθροπάθεια ή ισλαμοφοβία αλλά η σύγχρονη διεθνής πραγματικότητα. Το Ισλάμ, διακηρύσσει δυναμικά και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ότι είναι εχθροπαθές, σε οτιδήποτε άλλο, άλλωστε.


Εάν έχει κάποιος άνθρωπος την ατυχία να γεννηθεί σε μουσουλμανική χώρα θα υποστεί κατά τη διάρκεια της ζωής του την παραπάνω φονταμενταλιστική κατήχηση, η και απειλή που θα αφορά την ζωή του, ή ως έσχατο εκβιασμό να πράξει τα χειρότερα, την ύπαρξη ακόμα και της οικογένειας του.

Το θέμα εδώ είναι, πως οι άνθρωποι αυτοί δεν γεννήθηκαν ή είναι εγκληματίες. Απλώς πως εάν και εφόσον το μουσουλμανικό στοιχείο αρχίζει σε μια κοινωνία – κράτος να αποκτά πληθυσμιακά διψήφια ποσοστά, τότε εμφανίζεται σαν «τον χάρο» πραγματικά (ή τον κακό εφοριακό αν θέλετε), το στοιχείο του φανατισμού, καταρχάς, από βαλτούς θρησκευτικούς ηγέτες:


Τότε πιάνουν τους ταλαίπωρους μουσουλμάνους τους ενοποιούν αναγκαστικά σε μια σκληροπυρηνική μάζα και τους επιβάλλουν να πληρώσουν τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (δήθεν) ακάλυπτες επιταγές τους στον… Αλλάχ ή στο κοράνι.
Πάρτε σαν παράδειγμα εδώ την πίεση των φιλήσυχων Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων από την «φιλική» μας Τουρκία. Μόνο αυτό αρκεί ή όχι ;

Πολλές από αυτές εμπεριέχουν και την εντολή : σκότωσε, θυσιάσου, κατέστρεψε στο όνομα του Αλλάχ - Κορανίου, (πάντα). Το βλέπουμε να συμβαίνει στη διεθνή πραγματικότητα κάθε μέρα.

Η Αμερικάνικη πολιτική έως τώρα, (κατά κύριο λόγο , όχι μόνο αλλά κυρίως αυτή) μάλιστα εκμεταλλεύεται το φαινόμενο αυτό για να κερδίζει. Έτσι όλοι μαζί χέρι, χέρι καταστρέφουν ολόκληρο τον πλανήτη. : Ιδού λοιπόν μια κύρια μορφή – πρόσωπο της «νέας τάξης πραγμάτων». *

Κάθε μέρα εισέρχεται στην Ελλάδα αδιευκρίνιστος αριθμός μουσουλμάνων εισβολέων.

Έχουμε ήδη κοντά 2.000.000.

Πείτε μας ΕΣΕΙΣ αν η ανοχή στο φαινόμενο αυτό συνιστά προδοσία έναντι του Ελληνικού Έθνους αλλά και κράτους.

Εσείς συνέλληνες κρίνετε, διαβάστε και τον όποιο αντίλογο, και πείτε μας τι κάνουν με τη στάση τους οι πολιτικοί μας ταγοί

Το Παιγνίδι αυτό των «μεγάλων δυνάμεων» ειδικά με το Ισλάμ είναι άκρως επικίνδυνο ακόμα και για την ύπαρξη την ίδια των «μεγάλων» τούτων «δυνάμεων» ή και τον ανθρώπινο πολιτισμό του πλανήτη.




Από το «his master voice» που το σκυλάκι ακούει στο γραμμόφωνο μπορεί να μετουσιωθεί σε λύκο ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. Το Ισλάμ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με μια μακάβρια τρομοκρατική ταυτότητα που την έπλασαν οικονομικά και ιδεοψυχαναγκαστικά (της μάζας) συμφέροντα και ανάγκες αντίστοιχα. Θα εξαπλωθεί έτσι χειρότερα και από τους ναζήδες του Γ. Ραιχ ! Μετά τα ολοκαυτώματα, αν υπάρξει πολιτισμός θα λένε οι Ιστορικοί ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά με τον εξής τρόπο:

«κατά βάθος όλοι οι φονταµενταλιστές υποστηρίζουν αναλογικά τις ίδιες σχεδόν απόψεις. Η διαφορά τους έγκειται στην ιδιαίτερη θρησκεία – δόγμα – άκαμπτη Κοσμοιδεολογία, που πιστεύουν και στην οποία στηρίζονται, αλλά κυριότερα στο δολοφονικό φανατισμό ορισμένων από αυτούς.» .

Οι ουσιαστικές απόψεις αυτού του φαινομένου ;

«Αφανίστε την άλλη ομάδα.» 

Εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα εν γένει ΤΩΡΑ και αυτούς τους χαλεπούς καιρούς είμαστε η…

«άλλη ομάδα» .-

Μετά και οι υπόλοιποι. Είναι ή δεν είναι συντέλεια αυτό ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ : Αγωνισθείτε για τη ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ !

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου