Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

«Σαρκοζί, σκύλε, εχθρέ του Αλλάχ, ερχόμαστε να πάρουμε τη γη που μας ανήκει και να καθαρίσουμε τα ευρωπαϊκά εδάφη από τους άπιστους…»


Ο Abu Imran της οργάνωσης ‘Sharia4Belgium’, παράρτημα στο Βέλγιο της βρετανικής οργάνωσης του ισλαμιστή Anjem Choudary, που ζητάει την επιβολή του νόμου της Σαρία στην Μ. Βρετανία, παρουσίασε ένα μήνυμα πριν από τη διαμαρτυρία κατά της απαγόρευσης της μπούρκας στην Γαλλία, ζητώντας από την Κάρλα Μπρούνι να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορέσει το νικάμπ:
«Ερχόμαστε και λέμε: Ω Σαρκοζί, εχθρέ του Αλλάχ, σκύλε των Ρωμαίων, γιε του άπιστου, είμαστε στο δρόμο μας Είμαστε στο δρόμο μας με το «Αλλάχ Ακμπάρ»,«Αλλάχ Ακμπάρ».. Ερχόμαστε, με τις πυρηνικές μας βόμβες του "Αλλάχ Ακμπάρ". Ερχόμαστε, με τις μαύρες σημαίες μας - τη μαύρη σημαία του "Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ».
"Ερχόμαστε για να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει, για να επανακτήσουμε τη γη μας και να την καθαρίσουμε από την απιστία και του άπιστους. Ερχόμαστε με το «Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ». Ερχόμαστε, επειδή απορρίπτουμε τη δημοκρατία Δεν δεχόμαστε τη δημοκρατία Δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη Tawhid (έννοια του μονοθεϊσμού) του Αλλάχ Δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το «... Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ». Δεν δεχόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη Σαρία του Αλλάχ.
«Ακριβώς όπως εξουσιάσαμε πολλά ευρωπαϊκά εδάφη, ερχόμαστε να σας κάνουμε να σκεφτείτε τη [Μάχη του] Πουατιέ, για να σας κάνουμε να σκεφτείτε για την Ανδαλουσία, και να σας κάνουμε να σκεφτείτε ... Με τον Θεό, είμαστε στο δρόμο μας. Η μέρα που θα .. θα δείτε την μαύρη σημαία να κυματίζει πάνω από τα Ηλύσια Πεδία είναι πολύ κοντά. Ζητώ από τον Αλλάχ να μας δώσει τη δύναμη να στήσουμε τη μαύρη σημαία στα Ηλύσια. Λέω σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου, στη Γαλλία: Ερχόμαστε από το Βέλγιο για να σας υποστηρίξουμε, με την ομάδα μας, Sharia4Belgium. Ερχόμαστε να σας υποστηρίξουμε.

Δείτε βίντεο για το ζήτημα της μπούρκας στη Γαλλία

Απαγορεύεται η μπούρκα από σήμερα στη Γαλλία
Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Σε ισχύ τίθεται από σήμερα ο νόμος που απαγορεύει στις μουσουλμάνες να φορούν τη μαντήλα που καλύπτει ολοκληρωτικά το πρόσωπο (μπούρκα ή νικάμπ) σε δημόσιους χώρους στη Γαλλία. Πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζει μία τέτοιου είδους γενικευμένη απαγόρευση.
Ο νόμος, εγκρίθηκε από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 11 Οκτωβρίου 2010 και αφορά περίπου 2.000 γυναίκες σε μία χώρα όπου τέσσερα έως έξι εκατομμύρια γυναίκες ακολουθούν τη "μουσουλμανική παράδοση".
Από σήμερα, στους δημόσιους χώρους θα απαγορεύεται να κρύβεται το πρόσωπο με μουσουλμανικό ένδυμα, δηλαδή, στον δρόμο, τους δημόσιους κήπους, τους σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς και στα καταστήματα. Η αστυνομία δεν έχει το δικαίωμα αφαίρεσης του καλύμματος του προσώπου από τα άτομα που φορούν το ένδυμα αυτό. Το αδίκημα επισύρει ποινή επιβολής προστίμου μέχρι 150 ευρώ και υποχρέωσης παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων διαπαιδαγώγησης του πολίτη.
Συγχρόνως, οι άνθρωποι που επιβάλλουν σε μία γυναίκα να καλύπτει το πρόσωπό της σε δημόσιους χώρους απειλούνται με ποινές φυλάκισης μέχρι ενός έτους και καταβολή προστίμου μέχρι 30.000 ευρώ. Οι ποινές αυτές διπλασιάζονται (ποινή φυλάκισης μέχρι δύο ετών και πρόστιμο μέχρι 60.000 ευρώ) όταν το εξαναγκαζόμενο πρόσωπο είναι ανήλικο. Ο νόμος αυτός τίθεται σε ισχύ τη στιγμή που η θέση του ισλάμ και ο κοσμικός χαρακτήρας της γαλλικής κοινωνίας είναι τα κεντρικά θέματα του πολιτικού διαλόγου στη Γαλλία έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012 και καθώς καταγράφεται άνοδος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν.
Τον Ιούνιο 2009, ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί είχε δηλώσει ότι η μπούρκα "δεν είναι ευπρόσδεκτη στο έδαφος της (Γαλλικής) Δημοκρατίας", θεωρώντας την ως "σύμβολο υποταγής" και όχι ως "θρησκευτικό πρόβλημα". Τον Οκτώβριο 2010 ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντενεπικαλέσθηκε τον νόμο για να απειλήσει τη Γαλλία με επιθέσεις.
Πολλοί μουσουλμάνοι είναι αντίθετοι με τον νόμο, θεωρώντας ότι στιγματίζει ολόκληρη την μουσουλμανική κοινότητα. Ωστόσο το Συμβούλιο μουσουλμανικής πίστης και λατρείας της Γαλλίας, αντιπροσωπευτικό όργανο του ισλάμ στη χώρα, θεωρεί ότι το ολικό κάλυμμα του προσώπου είναι προϊόν "ακραίας ερμηνείας του γράμματος του κορανίου και όχι θρησκευτική υποχρέωση". Σήμερα, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής του νόμου μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ στο Παρίσι. Το Σάββατο, η αστυνομία συνέλαβε 61 ανθρώπους που επρόκειτο να συμμετάσχουν σε απαγορευμένη συγκέντρωση κατά του νόμου, που οργάνωναν ισλαμικές οργανώσεις της Γαλλίας.

redskywarning

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου