Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πιστοί στην αρχή τού καταστατικού τους η ηγεσία τού ΚΚΕ για καταστροφή και κατάλυση του κράτους 3 μόλις μέρες μετά την δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών εναντίον Έλληνα πού πήγαινε την την γυναίκα του να γεννήσει και 2 μέρες μετά τα επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και Έλληνες, είχε το θράσος να υποστηρίξει στο πρωτοσέλιδο του "Ριζοσπάστη" τούς λαθρομετανάστες και να προτείνει στα μέλη του κοινή δράση.

Λαθρομετανάστες πού όχι μόνο δεν σέβονται την χώρα πού τους φιλοξενεί αλλά αδιαφορούν και αφαιρούν ακόμα και την ζωή των Ελλήνων πού τους ανέχονται να ζουν στην χώρα τους και να τους προκαλούν χίλια δεινά.
Να έχουν γίνει μία από τις κύριες αιτίες ανεργίας των Ελλήνων.
Λαθρομετανάστες που κανείς δεν μπορεί να μας πει αν οι μισοί από αυτούς είναι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών η όχι.
Αυτούς πού οι Έλληνες τούς θεώρησαν ανήμπορους και ταλαιπωρημένους και τούς τάισαν και τούς έδωσαν ακόμα και την δουλειά τους για να ζήσουν τρώγοντας από τα έτοιμα, αυτοί είναι πού τούς δολοφονούν  και θέλουν να είναι εξουσία μέσα στην χώρα μας.
Αυτούς είναι που η ηγεσία τού ΚΚΕ στηρίζει και υποστηρίζει με πρωτοσέλιδα.
Με την εμπειρία 1 αιώνα αγώνα στην προσπάθεια κατάλυσης τού κράτους γίνεται άξιος συμπαραστάτης τής κυβέρνησης πού στα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών δέν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα  αλλά  στα σημεία εξόδου προς την δύση τα έχει ερμητικά κλειστά.
Το σενάριο βαδίζει καλά - μετατρέψτε την Ελλάδα σε παγκόσμια χωματερή και εξαφανίστε τούς Έλληνες.
Και σε όλα αυτά φίλοι μου Έλληνες κομουνιστές σας θέλει συμπαραστάτες.
Ήρθε η ώρα οι Έλληνες  να εγκαταλείψουν μαζικά αυτό το υποτιθέμενο φιλεργατικό κόμμα και να πυκνώσουν τις τάξεις του μόνου πατριωτικού κόμματος στην χώρα του ΛΑΟΣ
Όπως φαίνεται το ΚΚΕ υποστηρίζει όλους τούς άλλους εκτός από τούς Έλληνες.
Ήρθε ο καιρός η ηγεσία του ΚΚΕ να απομονωθεί από τούς Έλληνες εργαζόμενους και να αφεθεί μόνη της, αγκαλιά με τις ιδεοληψίες της.
"Η ξενοφοβία είναι μια απάτη δουλειά-δουλειά στον Έλληνα εργάτη"
Π.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου