Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!Και ρίχνει Βόμβες για Μνημόνιο και Κυβέρνηση


«Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»
«σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω».
Αυτά δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος φαίνεται να εγκαταλείπει τον “ Τιτανικό” του ΓΑΠ αφού πρώτα βοήθησε τα μέγιστα στην βύθισή του… Πρόσθεσε επίσης ότι το...
Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί από πλειοψηφία 180 βουλευτών, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές και κατάρρευση Παπανδρέου!
Ο Α. Λοβέρδος, δελφίνος, μην ξεχάμε για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα και νέος αγαπημένος των ΜΜΕ (εχθές το Έθνος τον κατέτασσε ως τον πιο δημοφιλή(!) υπουργό) φαίνεται ότι πυροδοτεί εξελίξεις, ενώ η κίνησή του αυτή τη δεδομένη στιγμή μπορεί να αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν μικρότερη φθορά του και στην ηρωική έξοδο που θα τονώσει το αρχηγικό προφίλ που χρειάζεται.
Ο χρόνος θα δείξει βεβαίως για τί θα συμβεί και θα φανεί πόσο ειλικρινής είναι η διαφαινόμενη παραίτηση του υπουργού Υγείας!
αἰέν ἀριστεύειν

Βόμβες για Μνημόνιο και Κυβέρνηση
Αυξημένη πλειοψηφία δηλαδή την ψήφο 181 βουλευτών ζητάει ο Ανδράς Λοβέρδος για να “περάσει” το επικαιροποιημένο μνημόνιο, δηλαδή τα επόμενα μέτρα

ενώ ταυτόχρονα ζητάει να μην είναι μόνον ο Γ. Παπακωνσταντίνου αυτός που υπογράφει τις συμφωνίες με την Τρόικα αλλά ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε μάλιστα νεφελώδεις κάποιες πολιτικές της Κυβέρνησης και έφθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

«Εγώ σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού» τόνισε.

Εξέφρασε ανοιχτά επιφυλάξεις για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και ξεκαθάρισε ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt o Α.Λοβέρδος ουσιαστικά αμφισβητεί τροπολογία που υπογράφτηκε πέσρυ το καλοκαίρι και η οποία έδινε το πράσινο φως στον Γ.Παπακωσταντίνου να υπογράφει αναθεωρήσεις του Μνημονίου φέροντας μόνος του το βάρος.

Μάλιστα φημολογείται πως ο Α.Λοβέρδος δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του αλλά και άλλους υπουργούς αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ανέφερε ότι στο πιο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο πρότεινε στους συναδέλφους του υπουργούς το 1 προς 5 που ισχύει για τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα να γίνει 0 προς 5, δηλαδή στο εξής να μην προσλαμβάνεται κανείς δημόσιος υπάλληλος για πέντε αποχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου