Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πλήρη αποσύνθεση ενός Έθνους

Αυτή την εβδομάδα, η Βρετανία ζει τις συνέπειες της εγκληματικότητας που οφείλεται στην αθρόα  μετανάστευση, η οποία και έχει αλλάξει τη πληθυσμιακή της σύνθεση.
Τέσσερις Μουσουλμάνοι δικάζονται για τον ξυλοδαρμό ενός δασκάλου, επειδή … δεν τους άρεσε που δίδασκε στα παιδιά για θρησκείες πέραν του Ισλάμ.
Παράλληλα, ένα δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια έναν Τούρκο έφηβο(!) επαγγελματία εκτελεστή, που δολοφόνησε, κατά παραγγελία του άνδρα της, μια Τουρκάλα γυναίκα.
Οι δυο αυτές περιπτώσεις σκιαγραφούν την πλήρη αποσύνθεση του κάποτε μεγάλου έθνους τους, που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Βρετανοί.
Οι τέσσερις Μουσουλμάνοι που  επιτέθηκαν στον 28χρονο δάσκαλο θρησκευτικών, ήταν οργισμένοι, διότι όπως κατέθεσαν στην απολογία τους : «Είναι ένα σκυλί… κοροϊδεύει το Ισλάμ και σπέρνει την αμφιβολία στα μυαλά των παιδιών μας. Πως μπορεί να διδάξει κάποιος για το Ισλάμ, αν δεν είναι καν Μουσουλμάνος;».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, οι τέσσερις άνδρες ξυλοκόπησαν ανελέητα και σχεδόν μέχρι θανάτου το θύμα τους. Ένας μάλιστα παραδέχθηκε πως τον χτυπούσε στο πρόσωπο με σιδερένιο λοστό, δοξάζοντας συγχρόνως τον … Αλλάχ.
Στη δεύτερη περίπτωση, ένας έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια, αφού «συνελήφθη» από κάμερες κλειστού κυκλώματος να πυροβολεί εν ψυχρώ και εξ επαφής την 26χρονη Gulistan Subasi στη πόρτα του σπιτιού της. Η κοπέλα πέθανε λίγη ώρα μετά.
Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία εξεπλάγη όταν είδε το βίντεο, αφού όλοι πίστευαν πως δράστης θα πρέπει να είναι κάποιος έμπειρος επαγγελματίας εκτελεστής. «Πυροβόλησε το θύμα του χωρίς κανέναν δισταγμό, και χωρίς καμία νευρικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε 15χρονο αγόρι…», λένε οι αστυνομικοί.
Το θύμα ζούσε στη Τουρκία αλλά πρόσφατα επέστρεψε στη Βρετανία για να δει το παιδί της, που ζούσε με τους συγγενείς του εν διαστάσει συζύγου της. Σκόπευε να ξαναπαντρευτεί στη Τουρκία, και ήθελε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.
Ο πρώην σύζυγός της προσέλαβε τον νεαρό εκτελεστή, πληρώνοντας 200 λίρες,  επειδή φοβήθηκε μη χάσει την επιμέλεια του παιδιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, κανόνισε τα πάντα τηλεφωνικά, από την Τουρκία όπου και βρίσκονταν. Το δικαστήριο τον απάλλαξε επειδή την ώρα της δολοφονίας, δεν βρίσκονταν στη Βρετανία.
Ο έφηβος δολοφόνος ανήκει στη συμμορία Kensal Green Boys, και τόσο ο αδελφός του, όσο και ένας ξάδελφος του είναι ήδη στη φυλακή, καταδικασμένοι και αυτοί για δολοφονίες.

S.A.-The New American

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου