Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έκκληση Αγανακτισμένου ιστολόγου (blogger)

Φίλοι αναγνώστες και ιστολόγοι, όσοι υποστηρίζετε την κίνηση των Αγανακτισμένων συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό ενημέρωσης. Όσοι ήσασταν και είσαστε αντίθετοι, δώστε της μια ευκαιρία.

40 χρόνια τώρα βασίζαμε σαν λαός τις ελπίδες μας σε 2-3 οικογένειες, που μας φέρανε μέχρι εδώ...

Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό;;

Δεν βλέπετε πως καθημερινά μας δολοφονούν και μας ξεπουλάνε; Δεν βλέπετε πως μπροστά στα μάτια όλων μας πουλάνε την γή που υπερασπιστήκανε οι πρόγονοί μας 4.000 και πλέον χρόνια!; Δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό!

Σε λίγο θα σε πετάξουν σαν στιμένη λεμονόκουπα απο το ίδιο σου το σπίτι και εσύ αναρρωτιέσαι αν αυτοί που είναι κάτω στις πλατείες και φωνάζουν για το ξεπούλημα που συντελλείται είναι όργανα καθοδηγούμενα...

Εδώ σε λίγο καιρό το αξιότιμο αφεντικό σου θα σε καλέσει και θα σου δώσει "άδεια διαρκείας άνευ αποδοχών" και εσύ σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές διακοπούλες σου...

Ποιές διακοπές; Εδώ δεν θα βρίσκεις πλέον εισιτήριο στο φέρρυ το καλοκαιράκι για κανα νησί, ψιλοδιακοπούλες δηλαδή, γιατί τα νησιά πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, θα ανήκουν σε κάποια ελίτ που θα έρχεται εδώ να περνάει τις διακοπούλες της ρίχνοντας και κανα ξεροκόμματο στους ιθαγενείς να φάνε.

Εδώ θα χρειάζεσαι πλέον διαβατήριο για να πάς στα Δωδεκάνησα γιατί τα νησιά αυτά θα είναι πλέον "κράτος" και "ιδιοκτησία" αλλουνού, κι όταν πάς εσυ ο αδαής να περάσεις θα σου πούνε: "Δεν έχεις διαβατήριο; Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε";

Σε λίγες μέρες αδερφέ, δε θα βρίσκεις κρέας στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις, γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Το καλό κρέας θα το αγοράζουν ΜΟΝΟ τα αφεντικά, εσύ θα αγοράζεις τα ξίγκια και τα κόκκαλα για σούπα.

Ξυπνήστε και συνειδητοποιείστε τι γίνετε γύρω σας!

Αυτές οι ώρες που ζούμε είναι ιερές για όλους μας: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός απο τον αγώνα! Η Ελλάδα κινδυνεύει, είναι πληγωμένη θανάσιμα! Ζητάει απο τα παιδιά της βοήθεια!

Θα πουλήσουνε τα πάντα μέχρι να ξεπληρώσουν ΟΛΟ το χρέος! Ότι είναι δημόσιο, κρατικό, εθνικό θα πουληθεί!

Αυτό είναι το σχέδιο τους!

Αν δεν δράσουμε, όλη μας η ιστορία και ύπαρξη κινδυνέυει. Το κομμάτι γής για το οποίο πάλεψαν και έδωσαν την ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πριν απο εμάς δεν θα ανήκει πια σε Έλληνες!

Έλληνες!

Όλοι μαζί στο Σύνταγμα, στις πλατείες, στους δρόμους, παντού!

Ήδη χιλιάδων Έλληνων πολιτών κατεβαίνουν καθημερινά για να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους ειρηνικά, ακομμάτιστα και ελληνικά!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!

Και για όσους δεν ξέρετε τί είναι οι Αγανακτησμένοι σας δίνω παρακάτω την ετυμολογία της.

Ουσιαστικό
αγανάκτηση θηλυκό και αγανάχτηση

  • μεγάλη δυσαρέσκεια, οργή, παραφορά
 εκφράζω την αγανάκτησή μου
 προκαλώ την αγανάκτηση κάποιου αγανάκτηση < αρχαία ελληνική ἀγανάκτησις < ρήμα ἀγανακτῶ


Ετυμολογία - αγανακτισμένος < Παθητική μετοχή του αγανακτώ
Επίθετο - αγανακτισμένος -η -ο (που έχει αγανακτήσει, που διακατέχεται από αγανάκτηση)
Συνώνυμα - εξοργισμένος

Εσείς δεν έχετε αγανακτήσει με τον κόσμο γύρω σας;

Τι περιμένετε για να κατεβείτε στον δρόμο και να γνωρίσετε τον διπλανό σας, τον συνάνθρωπο σας;
Δεν ενδιαφέρεστε να ακούσετε τι έχουν να πούνε όλοι αυτοί που μαζεύονται καθημερινά;;

Εσείς θα μείνετε ακόμη στα σπίτια σας;

Σίγουρα θα πρέπει να γίνετε κάτι ενθαρυντικό, για να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση...

Ακόμη και αν δεν μπορείτε για τον Α η Β λόγο να κατεβείτε στις πλατείες, υποστηρίξτε την προσπάθεια με άλλα μέσα...

Χρειάζονται ΟΛΟΙ σε αυτή την προσπάθεια...

Διαδικτυακά κάνω έκκληση σε όλους όσους αισθάνονται και το παραμικρό είδος αγανάκτησης!

Στους Έλληνες Youtubers με την τεράστια δύναμη που μας δίνει το βίντεο.... Στις σελίδες και στις ομάδες των facebook που απαριθμούν εκατοτάδες χιλιάδες κόσμου... Στους Έλληνες φίλους ιστολόγους, που καλύπτουν το γεγονός και έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση σε αναγνωστικό κοινό απο εμένα, ας απευθύνουν εκκλήσεις προς πάσα κατεύθυνση με πρώτο τον πνευματικό κόσμο λέγοντας τους ότι τα σεμινάρια και οι διαλέξεις τελείωσαν, ώρα για δράση! Προωθήστε εδώ την ομιλία του κ. Καζάκη
(Δ. Καζάκης Ομιλία Σύνταγμα
Και επειδή τα λαμόγια είναι έτοιμα στη γωνία και ο δημοκράτης Τζέφρυ θέλει λέει να κάνει δημοψήφισμα, για να μη μας μπερδέψουν, σας προωθώ ενδεικτικά προς συζήτηση και διαβούλευση τα ακόλουθα αιτήματα απο τον φίλο ιστολόγο Θαλαμοφύλακα. (ΑΙΤΗΜΑΤΑ). Πρέπει να καθοριστούν στόχοι και να μείνουμε σταθεροί στην ιδέα, αλλιώς μπορεί να φτάσουμε αλλού...

Έπειτα όσοι έχουν επαφή, ας στείλουν πρόσκληση στον καλλιτεχνικό χώρο, προωθώντας την εξαίρετική πρόταση που διάβασα εδώ: (Έκκληση στους Έλληνες καλλιτέχνες να κατέβουν στο Σύνταγμα για συναυλίες)

Ας δείξουμε επιτέλους ότι έχουμε ΦΩΝΗ, και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ!.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου