Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Διαβάστε τί λέει Αλβανός που έζησε στην Ιταλία και τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα «γιατί εδώ είναι όλα εύκολα», όπως λέει ο ίδιος.

Κάποιος Αλβανός μετανάστης είχε έρθει στην Ελλάδα πριν το 2000 παράνομα όπως όλοι τους και έφυγε το 2007 για Ιταλία λόγω γνωριμίας του με συμπατριώτισσά του που διέμενε εκεί.
Η σχέση με την πάροδο των ετών διαλύθηκε και ο Αλβανός επέστρεψε στην Ελλάδα με τουριστική βίζα διάρκειας τριών μηνών. Πρώτη του δουλειά ήταν να προσπαθήσει να τακτοποιήσει τα χαρτιά του για να μείνει εδώ νόμιμα και γι αυτό το λόγο απευθύνθηκε σε κάποιον δικηγόρο από αυτούς που με τις σοφιστείες τους έχουν εδραιώσει στην Ελλάδα ανθρώπους που έχουν εκπέσει της νομιμότητάς τους και ως εκ τούτου θα έπρεπε να απελαθούν ή τα καταφέρνουν και βγάζουν χαρτιά σε δήθεν ασθενείς και άπορους λαθρομετανάστες για ανθρωπιστικούς λόγους. 




Τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο θέλει ....
να παραμείνει στη χώρα μας αφού είχε φύγει για τόσα χρόνια και απάντησε:
- Εκεί οι μετανάστες πληρώνουν πολύ ακριβά τα σπίτια ακόμα και σε χωριά (ο ίδιος έμενε σε περιοχή κοντά στο Μιλάνο), πολύ ακριβότερα από τους ντόπιους. Ένα παλιό σπίτι με ένα δωμάτιο, κουζίνα και λουτρό 800 ευρώ!
Και συνέχισε:
- Εκεί ο ιδιοκτήτης πάει στην Αστυνομία και δηλώνει ότι στο σπίτι του πρόκειται να κατοικήσει μετανάστης αλλοδαπός. Μετά η Αστυνομία πάει και μετράει τα τετραγωνικά του σπιτιού με συνοδεία από την τοπική πολεοδομία και μετά εμείς υπογράφουμε ότι θα μείνουμε εκεί τόσα άτομα (ένας, δύο κλπ.). Αν θέλουμε να φέρουμε κάποιον συγγενή μας, κάποιο φίλο μας έστω και για λίγο, πρέπει να πάμε πάλι πίσω στην Αστυνομία και να το δηλώσουμε. Αν δεν το κάνουμε, τότε πληρώνουμε πολλά λεφτά πρόστιμο!
- Γιατί να κάθομε άλλο εκεί; Δεν βγαίνω οικονομικά και η ζωή μας είναι δύσκολη, εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλά και άνετα για μας!

Συνέχισε και μας είπε πόσο φοβούνται την Αστυνομία εκεί οι ξένοι και αν τολμήσει κανείς και πειράξει Aστυνομικό ή απλά τον ενοχλήσει, η τιμωρία είναι παραδειγματική και δεν ανανεώνονται πια τα νόμιμα έγγραφά τους. Είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από την Ιταλία.

Με εντυπωσίασαν τα λόγια του Αλβανού και σκέφτηκα ότι η Ιταλία και η κάθε σοβαρή χώρα ξέρει να προστατεύει τους γηγενείς, τους αυτόχθονες, τους πολίτες της. Έχει αυστηρούς νόμους που είναι υποχρεωμένοι να τους σέβονται και οι ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι μετανάστες. Εκεί η Αστυνομία κάνει τη δουλειά και τη σέβονται. Και μιλάμε βέβαια για νόμιμους μετανάστες, για παράνομους ούτε λόγος!

Κάνοντας μια σύγκριση των δεδομένων μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας σε πιάνει θλίψη. Η πολιτική του κυβερνώντος κόμματος, του Πασόκ έχει φέρει τους Έλληνες σε σημείο απόγνωσης. Καθημερινά αυτοκτονίες νέων ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους οικογενειάρχες, αν όμως έλειπαν όλοι αυτοί οι λαθραίοι θα μπορούσαν και οι χρεωμένοι συμπατριώτες μας να βρουν μια δουλειά, να μην αφήνουν παιδιά στο δρόμο και να βυθίζονται οι οικογένειες σε θλίψη.

Οι ανθελληνικές ΜΚΟ έχουν κάνει κομμάτια την ελληνική κοινωνία προς όφελος της τσέπης τους, έχουν βαλθεί να τη διαλύσουν, επεμβαίνουν μέχρι και στο έργο των αρχών υπερασπίζοντας λαθραίους, απειλώντας, προπηλακίζοντας και το Πασόκ τις καλύπτει και αφήνει τους Έλληνες μέσα στην ανασφάλεια. Με αυτή την ολέθρια πολιτική τα Σώματα Ασφαλείας αποδυναμώνονται και ο Έλληνας μένει απροστάτευτος ενώ οι ξένοι θωρακίζονται όλο και περισσότερο απέναντι σε εμάς που το μόνο που εισπράττουμε είναι αχαριστία και εγκληματικότητα από αυτούς.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το λαθρονομοσχέδιο που μοιράζει αφειδώς ελληνική ιθαγένεια στον κάθε ένα λαθρομετανάστη που ήρθε περπατώντας χωρίς να μας ρωτήσει αν τον θέλουμε και μετά με τις εθνοκτόνες πολιτικές των κυβερνήσεων, νομιμοποιήθηκε εκ των υστέρων, και φυσικά και στα παιδιά αυτών διά γεννήσεως και διά φοιτήσεως. Αυτό το τελευταίο το (δια φοιτήσεως) είναι και παγκόσμια αποκλειστικότητα από μία χώρα που το μέγεθος της ιστορίας και του πολιτισμού της έπρεπε να την ωθήσει να περιφρουρήσει όσο μπορεί το όνομα «Έλληνας». Έτσι θα επιτευχθεί η ισλαμοποίηση και το φυλετικό μπαστάρδεμα ενός λαού που μέχρι προ τινος ήταν ο πιο περήφανος.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;

Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου