Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ένας Ψυχίατρος να επέμβει! "Φασίστες" βλέπει η αριστερά, πίσω από την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων!

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα σε αυτή την χώρα. Αλλά κάθε ημέρα φέρνει και κάτι καινούριο, για να μην βαριόμαστε ποτέ τελικά. Έτσι λοιπόν σήμερα, μετά την αποτρόπαια επίθεση των γνωστών αναρχικών στο ΑΤ Εξαρχείων - ένα συχνό φαινόμενο - που κόστισε τον βαρύ τραυματισμό τριών ανθρώπων, η "Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Φασισμό και τον Ρατσισμό", η γνωστή δηλαδή γκρούπα
μεταφερόμενων διαμαρτυρόμενων έβγαλε μια ανακοίνωση, η οποία θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτές που βγάζει η ΟΑΚΚΕ. Διαβάστε την, για να καταλάβετε πώς οι άνθρωποι αυτοί, είτε θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες και τα πάντα, είτε είναι για ... ψυχίατρο:

"Ομάδα φασιστών* με κουκούλες στα πρόσωπα επιτέθηκε στη Λαϊκή των Εξαρχείων στη Καλλιδρομίου και Χ.Τρικούπη ρίχνοντας μολότωφ μπροστά από το Καφενείο Μουριά, γνωστό σημείο συνάντησης ανθρώπων της διανόησης και της αριστεράς. Κυνήγησαν κάποιο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και έριξαν μολότωφ σε μηχανή της οποίας εξερράγη το ντεπόζιτο προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας. Ξεκίνησα από θεατρικές αψιμαχίες στο Αστυνομικό Τμήμα για να συνεχίσουν εισβάλλοντας στη  Λαϊκή προκαλώντας πανικό στους μετανάστες και σε όλο τον κόσμο που ψώνιζε εκείνη την ώρα. Ήταν τόσο αδίστακτοι ώστε ένας από αυτούς επιδείκνυε το όπλο που κρατούσε και κουνούσε απειλητικά.
Η Αστυνομία του Χ.Παπουτσή σε ένα όργιο αποπροσανατολισμού δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο χρησιμοποιεί τις φασιστικές συμμορίες για να απλώσει παντού το φόβο έκανε λόγο για αντιεξουσιαστές ενώ μισή ώρα αργότερα έκανε τάχα πως έψαχνε τον οπλοφόρο φασίστα. Προσήγαγε μάλιστα στη ΓΑΔΑ  γνωστή αριστερή αγωνίστρια της περιοχής!
Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Ξεκίνησε με την δολοφονική επίθεση σε βάρος του διαδηλωτή της Πανεργατικής Γιάννη Καύκα*, χρησιμοποίησε τους φασίστες οι οποίοι το ίδιο βράδυ  δολοφόνησαν το μετανάστη από το Μπαγκλαντές* και συνέχισαν με  τις επιχειρήσεις σκούπα στην Αθηνάς με σχεδιασμένη μεταφορά των φασιστών της Χρυσής Αυγής στο Δημαρχείο της Αθήνας από τη Γ Σεπτεμβρίου,  ενώ παρίσταναν τους οργισμένους για τη δολοφονία του άτυχου 44χρονου.
Πρέπει να βάλουμε φρένο στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης που στη χρεοκοπία του Μνημόνιου ΔΝΤ-ΕΕ αντιμετωπίζει με πανικό, καταστολή και βάζει μπροστά το παρακράτος των φασιστών να χτυπάνε τους μετανάστες και τη αριστερά με τις ίδιες μεθόδους της Δεξιάς  της δεκαετία του ΄60 με την «Καρφίτσα».
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας την Δευτέρα 16 Μάη  στις 2μμ. Ζητάμε από τον Δήμαρχο Γ.Καμίνη να στείλει  ένα σαφές μήνυμα καταδίκης των φασιστικών προκλήσεων και της κατάλυσης των δημοκρατικών ελευθεριών.
"

Όπως και να έχει, αν τους δολοφόνους της Marfin και αυτούς που έκαψαν σήμερα άλλους τρείς ανθρώπους, πρέπει να τους βρει η αστυνομία, στην συγκεκριμένη οργάνωση καλό θα είναι να κάνει μία επίσκεψη κανένας γιατρός! Ίσως βέβαια από την άλλη έχουν την σιγουριά ότι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, αφού είναι γνωστό ότι είναι το χέρι του ΠΑΣΟΚ στην άκρα αριστερά. Γι' αυτό και είναι προνομιακοί συνομιλητές του εκάστοτε υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ήταν οι πρώτοι που δέχτηκε για να συνομιλήσει ο κ. Χρυσοχοίδης, όταν ανέλαβε το υπουργείο. Και είναι οι ίδιοι που είναι παντού ... αυτόπτες μάρτυρες.
www.elkosmos.gr

Δείτε τα 3 άκυρα της ανακοίνωσης της πλάκας....Μπόνους ...ποιος χρησιμοποιεί το άσυλο για να προστατεύει το λαθρεμπόριο και τα ναρκωτικά?
1)"ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ 'ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ":ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

2)Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα

3)ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ-ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ- ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου