Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Παπουτσής για λαθρομετανάστες: "Δημιουργήσαμε μια βόμβα στην ποδιά της ελληνικής κοινωνίας"


Με ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων δημιουργήθηκε "μια βόμβα στην ποδιά της ελληνικής κοινωνίας"
Να κρατηθούν μακριά από την αστυνομία όσοι επιδιώκουν πολιτικά και κομματικά οφέλη ζητά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", προαναγγέλοντας, παράλληλα, πολλές... παρεμβάσεις για το θέμα της ασφάλειας.

Ο υπουργός, σε ερώτηση για το αν διαισθάνεται ότι υπάρχουν πολιτικά παιχνίδια στην Αστυνομία, δηλώνει ότι "είναι αλήθεια ότι κάποιοι βλέπουν τα Σώματα Ασφαλείας ως πεδίο πολιτικών και κομματικών επιδιώξεων. Και εμφανίζονται ως προστάτες. Ε, λοιπόν τους λέω καθαρά. Μακριά από την Αστυνομία. Αφήστε τις υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους. Η Αστυνομία δεν έχει ανάγκη από προστάτες".
Αναφερόμενος στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, δηλώνει ότι με ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων δημιουργήθηκε "μια βόμβα στην ποδιά της ελληνικής κοινωνίας"και αφού προαναγγέλλει τη δημιουργία σύγχρονων κέντρων υποδοχής και κράτησης παράνομων μεταναστών, διαμηνύει ότι η κυβέρνηση δρομολογεί "διαδικασίες άμεσου επαναπατρισμού".
Τέλος, αναφέρει ότι δέσμευση του πρωθυπουργού και του ίδιου είναι "να ξαναβρεί η Αθήνα το φως και τη λάμψη της" και ανακοινώνει ότι η κυβέρνηση προγραμματίζει πολλές παρεμβάσεις που θα δώσουν νέα πνοή στο κέντρο, αλλά "το θέμα της ασφάλειας είναι προαπαιτούμενο, είναι το πρώτο θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου