Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στα βήματα του Γ. Παπανδρέου ο Καμίνης δυσφημεί την Αθήνα!

Εμείς μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι δουλειά των διαφόρων αξιωματούχων, είτε αυτοί είναι Δήμαρχοι, είτε πρωθυπουργοί είναι να λύνουν τα προβλήματα στον χώρο ευθύνης τους. Να τα λύνουν και όχι απλά να ... κλαίγονται γι' αυτά. Φαίνεται όμως ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου εισάγει νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας. Μετά λοιπόν τους "τιτανικούς" του ΓΑΠ και τα όσα έχει πεί περί διεφθαρμένης χώρας και λοιπά και λοιπά, ήλθε και ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης - στην αρχή ακριβώς της τουριστικής περιόδου - με μία συνέντευκη στην αμερικάνικη εφημερίδα Los Angeles Time, να βάλει το λιθαράκι του στην πλήρη απαξίωση της χώρας λέγοντας ότι η Αθήνα του σήμερα, μοιάζει με την Βηρυτό του 1970.
"Χάνω τον έλεγχο της πόλης μου και πρέπει κάτι να γίνει σήμερα" φέρεται να δηλώνει ο κ. Καμίνης. Όντως χάνει τον έλεγχο της πόλης του. Τι περιμένει όμως να γίνει, εάν ο ίδιος δεν κάνει τίποτε; Μήπως πιστεύει ότι προωθώντας την ... προσωπικότητά του σε αμερικάνικες εφημερίδες θα δοθεί κάποια λύση;
Η εφημερίδα με αφορμή τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη από τρεις Αφγανούς, για μία βιντεοκάμερα, αλλά και τα επακόλουθα επεισόδια από τους οργισμένους Έλληνες γείτονές του, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για την πρώην πιο ασφαλή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όπως την χαρακτηρίζει. Ο συντάκτης γράφει χαρακτηριστικά «το ελληνικό χρέος και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας έχουν μετατρέψει την Αθήνα, από την πιο ασφαλή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε πόλη του τρόμου.»
Το ωραίο είναι ότι το ρεπορτάζ σαν μία από τις κύριες αιτίες της αλλαγής αυτής στην πρωτεύουσα της χώρας μας, αναφέρει την μαζική εγκατάσταση μεταναστών. Κάτι που ο κ. Καμίνης δεν θεωρεί προφανώς και τόσο κακό, αφού θέλει συνεχώς να τους ... βοηθά.
Όπως και να έχει, η ένστασή μας δεν είναι κατά του δημοσιογράφου που γράφει για τα προβλήματα της πόλης μας. Η ένστασή μας είναι κατά του κ. Καμίνη, ο οποίος προφανώς δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι είναι δήμαρχος και μιλά σαν να είναι αντιπολιτευόμενος και μάλιστα απλά γκρινιάρης αντιπολιτευόμενος. Κύριε Καμίνη, δεν θέλουμε να μας αναφέρετε τα προβλήματα, τα ξέρουμε, να τα λύσετε θέλουμε. Και αν γίνεται χωρίς να χαντακώσετε τον τουρισμό της Αθήνας γι' αυτό το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ : http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου