Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κολοτούμπα Σαμαρά: Συμφώνησε στην ψήφιση-εξπρές του μεσοπρόθεσμου

Ο Σαμαράς συμφώνησε στην ψήφιση εξπρές αυτού που θεωρεί (στα λόγια) καταστροφικό για την χώρα:

«Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο κ. Σαμαράς του δήλωσε ότι είναι κατανοητή εκ μέρους του η ανάγκη τήρησης του χρονοδιαγράμματος που συμφωνήθηκε στο Eurogroup σε σχέση με την ψήφιση των δύο νόμων μέχρι 30 Ιουνίου, ανεξάρτητα από τη θέση που θα διατυπώσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση επί της ουσίας των ρυθμίσεων».


Αυτό σημαίνει πως με την συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας, το μεσοπρόθεσμο θα περάσει με την διαδικασία του κατεπείγοντος από την Βουλή και θα ψηφιστεί το πιθανότερο μέσα στο επόμενο τριήμερο. Δεν θα συζητηθεί δηλαδή στην ολομέλεια, μέχρις εξαντλήσεως των θεμάτων που προκύπτουν από αυτό αλλά με μία διαδικασία εξπρές, προκειμένου να αιφνιδιάσουν και τους αγανακτισμένους πολίτες στον σχεδιασμό των αντιδράσεών τους. 



Απ' ότι φαίνεται οι δύο πρώην συγκάτοικοι και συμφοιτητές (Παπανδρέου - Σαμαράς) τα έχουν βρει μεταξύ τους και μας δουλεύουν όλους ψηλό γαζί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου