Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Παρακολούθησα στο κανάλι της Βουλής την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο. Αηδίασα βλέποντας τους βο(υ)λευτές του Πασόκ να υπερψηφίζουν την καταδίκη μας. Πιο πολύ απ όλους αηδίασα με τους δύο που επρόκειτο να το καταψηφίσουν, τον Αλέκο Αθανασιάδη και τον Ρομπόπουλο που τελικά....
το υπερψήφισαν ψελλίζοντας λόγια δικαιολογίας που δεν έπειθαν κανέναν και που έκαναν τους ίδιους να έχουν εμφάνιση θλιβερών αχυρανθρώπων, ανδρείκελων που άγονται και φέρονται από την ηγεσία του πιο ξεπουλημένου κόμματος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Φαντασθείτε τι συζητήσεις και τι διεργασίες έχουν γίνει όλες τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να πεισθούν αυτοί οι «μεγάλοι» πολιτικοί άνδρες να ψηφίσουν το ναι. Και το έκαναν χωρίς να σκεφτούν ότι ξεφτιλίστηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό.
Συγκίνηση προκάλεσε στο πανελλήνιο ο αόμματος βουλευτής του Πασόκ, που σαν άνδρας που τιμάει τα παντελόνια που φοράει, καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο.
Συγχαρητήρια του αξίζουν από όλους μας για τη στάση του.
Μπορεί να μη βλέπει, ωστόσο μπορεί να ατενίζει τους Έλληνες περήφανα στα μάτια, κι όχι να ντρέπεται όπως οι υπόλοιποι οι ξεπουλημένοι, για μια καρέκλα, συνάδελφοί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου