Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Το ΚΚΕ μεταφέρει τις μεθόδους του από το ΄41 στο ΄11»

Ο ΛΑ.Ο.Σ. επιτίθεται σε ΚΚΕ και ΠΑΜΕ
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ. κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Αφορμή στάθηκε η κατηγορία περί εμπλοκής μελών του στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρεται ότι «Όποιος εκμεταλλεύεται το θάνατο ενός ανθρώπου για να προπαγανδίσει, στερείται παντελώς της στοιχειώδους κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινης αγωγής».

«Η σκοπούμενη ανοησία, ισούται με αθλιότητα», σημειώνει ο ΛΑ.Ο.Σ. και κατηγορεί το ΚΚΕ ότι μεταφέρει τις μεθόδους του από τη δεκαετία του '41, στη δεκαετία του 2011.

Και καταλήγει «Αφού αποκατέστησε -μετά από δεκαετίες λάσπης- τους με τον ίδιο τρόπο βληθέντες Ζαχαριάδη, Πλουμπίδη, Βαβούδη, Αρη Βελουχιώτη και άλλους, επανέρχεται σήμερα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκιδες, "φιλοξενούσαν" στη διαδήλωση, στην ομάδα τους, μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. Κομμουνιστής έφα...! Δυστυχώς γι αυτούς, το τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζεται μέρες τώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό 902 εναντίον του κόμματός μας και του προέδρου μας, αποκαλύπτει προθέσεις, σκοπούς και στόχους».
πηγη lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου