Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους.

Πυκνό μέτωπο κατά της κυβερνητικής πολιτικής σε όλη την ΕλλάδαΔυναμικό «παρών» στα συλλαλητήρια που οργανώνονται κατά των μέτρων λιτότητας και του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, δίνουν από το πρωί χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα.
Περίπου 70.000 διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί ήδη στο κέντρο της πρωτεύουσας δημιουργώντας ένα πυκνό μέτωπο κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η πλατεία Συντάγματος ήταν γεμάτη, ενώ η προσέλευση των διαδηλωτών συνεχίζεται από τους γύρω δρόμους...Μεγάλος είναι ο όγκος των διαδηλωτών και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι πορείες.

Χιλιάδες απεργών κατέκλυσαν τους δρόμους σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο , Σητεία, Ιεράπετρα, Αγ.Νικόλαο. Με βασικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, οι χιλιάδες των Κρητικών φωνάζουν «δεν αντέχουμε άλλο», «όχι άλλα μέτρα εξαθλίωσης», «χρεοκοπήσαμε».

Μεγάλος είναι ο όγκος των διαδηλωτών και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι πορείες.

Στο Βόλο οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται προς την τράπεζα της Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη, ενώ ενωτικό κάλεσμα για κινητοποίηση των εργαζομένων, των δημοσίων υπαλλήλων, των ανέργων και των συνταξιούχων, απηύθυναν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του Βόλου.

Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και στην πορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο κέντρο του Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου