Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές του ΠαΣοΚ

Ψηφοφόροι τους απειλούν για την ψήφο τους στο πολυνομοσχέδιο
Απειλητικά μηνύματα δέχονται από το πρωί βουλευτές του ΠαΣοΚ από ψηφοφόρους τους σε εκλογικές τους περιφέρειες. Μερικά μηνύματα γράφουν:

«Μην ξαναπατήσεις στην περιφέρειά σου», «Παραιτήσου τώρα», «Πρόδωσες τον τόπο σου και τον λαό», «Η κρεμάλα σε περιμένει».


Η βουλευτής Χίου του ΠαΣοΚ κυρία Ελπίδα Τσουρή είπε ότι σήμερα το πρωί νεαροί περικύκλωσαν το γραφείο της στο νησί απειλώντας ότι «θα το κάνουν γυαλιά καρφιά». Η ίδια ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα που της «ανακοίνωναν» ότι εάν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο να μην ξαναπατήσει στη Χίο. 

«Να ξεφύγεις από αυτήν την ξεφτίλα» ήταν μία από τις προειδοποιήσεις των ψηφοφόρων στη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρία Σοφία Γιαννακά ενώ απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχθηκε στο γραφείο της στον Εβρο η βουλευτής του ΠαΣοΚ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια κυρία Ολγα Ρενταρή

Σημειώνεται, ότι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι περισσότεροι βουλευτές του ΠαΣοΚ, καθώς δεν είχαν τρόπο διαφυγής, συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο της Βουλής στον 1Α όροφο από όπου και παρακολουθούσαν την εξέλιξη των γεγονότων από την τηλεόραση. Ιδιαίτερη ανησυχία έδειξαν όλοι όταν αναφέρθηκε ότι υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου