Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αίτημα για Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων στη Βουλή κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο, προκειμένου να δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και ειδικότερα σχετικά με το ζήτημα της μόνιμης τοποθέτησης Επιτρόπων σε Υπουργεία.

Πιο αναλυτικά, το αίτημα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., αναφέρει τα εξής:
Προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2011
Κύριε Πρόεδρε,
Σύμφωνα με το άρθρο 143 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, αιτούμαι να διεξαχθεί Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων στη Βουλή, για τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής και, ειδικότερα -μετά και τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου που επεσήμανε το δημοκρατικό έλλειμμα που δημιουργείται από την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας- να παρασχεθούν διευκρινήσεις ως προς το ζήτημα της μόνιμης τοποθέτησης Επιτρόπων σε Υπουργεία, ώστε αυτοί να ελέγχουν, μέσω της παρακολούθησης εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, την ασκούμενη πολιτική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου