Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας στη Β3 Ν.Ε και Δ.Ε Ψυχικού – Βράβευση Δ/τριας Πολιτικού Γραφείου Προέδρου Κατερίνας Κοκκίνου


Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, έλαβε χώρα την Παρασκευή 20/01 στο Ψυχικό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 και της Δημοτικής Επιτροπής Ψυχικού, η οποία και ολοκληρώθηκε με την βράβευση της Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου κας Κατερίνας Κοκκίνου για την πολυετή και σπουδαία προσφορά της στο κόμμα.

Στην εκδήλωση την οποία προσήλθε πλήθος στελεχών, μελών και φίλων του ΛΑ.Ο.Σ,  απηύθυναν χαιρετισμό  τα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. ο ΑΝΥΕΘΑ Πρέσβης κ.Γ.Γεωργίου και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Γεώργιος Κλειδέρης, ο Γραμματέας Ιδεολογικού κ. Απόστολος Μπαμίχας καθώς και ο Δήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης κ. Παντελής Ξυριδάκης.
Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και αδερφός του Προέδρου κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Κωσταντίνος Σκανδαλάκης, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Ιωάννης Ζαφειρόπουλος , ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ανδρέας Παπαμιχαήλ, η προέδρος Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ. κα Βάσω Τσαμπιέρη, ο πρόεδρος ΝΕΟΣ κ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας και Ηλίας Ψινάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπάμπης Καραθάνος καθώς και ο αντιδήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης κ. Νίκος Κανελλάκης.
Σημαντική και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο ευχαριστήριος χαιρετισμός της κας Κατερίνας Κοκκίνου, που βραβεύθηκε με την τιμητική πλακέτα από τα στελέχη της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ. Β3 και της Δ.Ε ΛΑ.Ο.Σ.  Ψυχικού και  ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την ομιλία του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου