Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΟΥΓΚΛΑ


«Όταν αντέδρασα και αντιστάθηκα, όταν βγήκα και τους κατήγγειλα ήξερα ότι οι μηχανισμοί θα με πολεμήσουν. Και επιβεβαιώθηκα. Δεν είμαι χθεσινός στην αγορά. Μάλιστα, είχα αναφερθεί αναλυτικά για τις επιπτώσεις της στάσης μου στην ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη. Ξέρετε πολύ καλά πως μεθοδεύονται ορισμένες καταστάσεις προκειμένου να βγουν μερικά συμπεράσματα.

Χρωστώ ευγνωμοσύνη σε αυτούς οι οποίοι παίζουν αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί δημιουργούν συσπείρωση και αγανάκτηση στους φίλους και υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Παρατηρούμε σημαντική συσπείρωση της τάξης του 86% καθώς και μεγάλη εισροή νέων πολιτευτών που δεν ανήκαν στο ΛΑΟΣ. Μου αρέσει γιατί πεισμώνουν τον κόσμο μας. Ξέρω γιατί γίνεται όλο αυτό. Θα έχουν την απάντηση τους το βράδυ των εκλογών. Σας θυμίζω άλλωστε, ότι στις εκλογές του 2009 μας έδιναν ποσοστά 2.8% και τελικά λάβαμε 5.7%».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ΡΑΔΙΟ ΖΟΥΓΚΛΑ, στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Ποια είναι πραγματικά η Χρυσή Αυγή
Όσο η Χρυσή Αυγή ήταν περιθώριο δεν ασχολούταν κανείς μαζί τους. Εκ των πραγμάτων, θα ασχοληθούν τώρα και άλλοι δημοσιογράφοι μαζί τους. Άλλο περιθώριο, όπως είναι και κάποιοι της ακροαριστεράς, και άλλο η απόγνωση για την κατάσταση που έφεραν τη χώρα μας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να επιτρέψει στο θυμικό των Ελλήνων πολιτών να πρωταγωνιστήσει η Χρυσή Αυγή στη σκέψη τους.
Είναι ναζί. Το δείχνει άλλωστε και όλο το υλικό από τα έντυπα και η φιλολογία τους. Τα εξώφυλλα των περιοδικών τους εξυμνούν τον Χίτλερ, τον Ρούντολφ Ες, τον αγκυλωτό σταυρό, σβάστικες, το Γ΄ Ράιχ. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τι είναι και τι πρεσβεύουν αυτοί. Γιατί ο κόσμος παρασύρεται και νομίζει ότι αυτοί θα λύσουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών κ.λπ.
Να δείξουμε στον κόσμο ποιοι ακριβώς είναι αυτοί. “Να αυτοί είναι”. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος με ποιους όρους πάμε στις κάλπες. Επειδή βλέπω ότι αντιμετωπίζονται με χαϊδάκια, φιλάκια και αγκαλίτσες, εγώ λέω “Αυτοί είναι και κάντε ό, τι θέλετε”.
Για τους διαγραφέντες
Ο κ. Βορίδης διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό επιτελείο που ασχολείται με τη διαχείριση της εικόνας του στο ίντερνετ. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κρίση, γνωρίζει και θα συμπεριφερθεί την ημέρα των εκλογών, σε όλους αυτούς που έδρασαν με τον τρόπο που έδρασαν.
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο
Ο κόσμος του ΛΑΟΣ που παρίσταται στις εκδηλώσεις μας όπως τη χθεσινή, με πεισμώνει με την δυναμική του παρουσία. Θα λάβουν την απάντηση τους το βράδυ των εκλογών. Το σύστημα το οποίο επέβαλε στον κ. Βενιζέλο και στον κ. Σαμαρά να υπογράψουν την επαίσχυντη δήλωση προς την κ. Λαγκάρντ ότι “Για όσο διάστημα πολιτεύονται δεν θα ακολουθήσουν άλλη πολιτική εκτός από αυτή που δεσμεύονται στο Μνημόνιο”, θέλει να βρει κάποιον άνθρωπο για να τον βάλει ως άλλοθι.
Δεν με θέλουν πολύ δυνατό στη Βουλή. Με θέλουν αδύναμο. Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Μπήκα στο κυβερνητικό σχήμα γιατί αυτό ήταν απαραίτητο για την Ελλάδα
Σας θυμίζω ότι για τέσσερις ημέρες περιέφεραν την Πρωθυπουργία σε διάφορους γνωστούς και αγνώστους. Με φώναξαν την τελευταία ημέρα για να δέσω την υπόθεση. Πρότεινα τον κ. Παπαδήμο στη θέση του κ. Πετσάλνικου και της κ. Παπαδημητρίου. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται, εάν είχα αφήσει την επιλογή αυτή στην οποία είχαν καταλήξει οι δυο τους, πως θα ήταν τα πράγματα σήμερα…
Μπήκα μέσα με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην αρχή τα πράγματα ήταν εντάξει. Μετά την τρίτη εβδομάδα όμως, κατάλαβα ότι “ξεστρατίζουν” το πράγμα. Από τη δεύτερη εβδομάδα ήξεραν ότι διαφωνούσα. Όταν είδα ότι εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία, τι έπρεπε να κάνω; Να έμενα μέσα; Στη προσπάθεια μου να σώσω την Ελλάδα, θα γινόμουν ο “νεκροθάφτης της”;
Είχα το θάρρος να πάω κόντρα. Να πω όχι στους τροϊκανούς, στο ΔΝΤ, στη Μέρκελ και να τους καταγγείλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου