Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Χτυπάνε ενέσεις δίπλα στο κτίριο του Πανεπιστημίου»


Η καταγγελία αναγνώστριας για την κατάσταση με τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας
Εδώ και δύο ημέρες που διασχίζω τον πεζόδρομο Π. Γρηγορίου Ε (μεταξύ του κτιρίου του Πανεπιστημίου και του κτιρίου της Ακαδημίας) και ώρα 18:00 με 18:30, έρχομαι αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση: Γύρω στα 30 άτομα (Έλληνες, Πακιστανοί, Αφρικανοί) βρίσκονται στο κέντρο του πεζόδρομου και πουλάνε ναρκωτικά, προσφέροντας και στους περαστικούς. Στο διάδρομο μεταξύ των θάμνων και του τοίχου του Πανεπιστημίου, περίπου 10 με 15 εξαθλιωμένοι ναρκομανείς, βαράνε δημοσίως ενέσεις στην κοιλιά, στα πόδια, στην πλάτη ο ένας του άλλου και στα στήθη.

Έπαθα σοκ! Επί 28 χρόνια κυκλοφορώ σχεδόν καθημερινά στην περιοχή και ποτέ δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Πήρα αμέσως την αστυνομία (και στις 29 αλλά και στις 30/9) για να ενημερώσω και να τους ζητήσω να δράσουν. Τίποτα! Η κατάσταση συνεχίζεται.
Τελικά ποιος είναι ο υπεύθυνος; Το υπουργείο Παιδείας; Ο Δήμος; Το Πανεπιστήμιο; Η Ακαδημία; Η Αστυνομία; Η Πολεοδομία; Είμαι 48 χρονών και ξαφνικά πρέπει να πάψω να κυκλοφορώ στη πόλη μου γιατί έχει εγκαταλειφθεί και ωθείται στην αθλιότητα; Και μην μας πει κανείς ότι πρόκειται περί ασύλου. Γιατί τότε θα σας πω ότι επίτηδες στείλανε τους ναρκομανείς εκεί για να μην αντιδράσουμε στην κατάργηση του ασύλου. Ελπίζω να γίνει κάτι γι’ αυτό το θέμα.
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
Σχόλιο neolaialaos.gr:  Οι “προσκεκλημένοι” του δικομματισμού αλλά ακάλεστοι λαθρομετανάστες για όλους τους Έλληνες,  κάνουν ότι μπορούν ώστε να δολοφονήσουν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων αλλά δυστυχώς ακόμα και τους ίδιους τους Έλληνες… Το “άσυλο” της εγκληματικότητας και της ασυδοσίας  από το πανεπιστήμιο επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα με όλους τους φορείς σε ρόλο θεατή και “προστάτη”. Αν μία επώνυμη τσάντα μαϊμού “σκοτώνει” το σπίτι ενός Έλληνα εμπόρου μία δόση ναρκωτικών σκοτώνει το ίδιο του το παιδί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου