Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ "ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ" ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!



Στον ΟΑΕΔ ο Σαμαράς

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ στον Άλιμο επισκέπτεται στις 10:30 ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα ρίξει έντονα το βλέμμα του και στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα –πέραν της οικονομίας-, ενόψει και της ανόδου του στη Θεσσαλονίκη.


Ξεκινά μάλιστα, από το ζέον ζήτημα της ανεργίας που πλήττει κάθε ελληνική οικογένεια, μια....
ημέρα μετά τα δραματικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που δείχνουν πως στην Ελλάδα παρουσιάζεται η μεγαλύτερη αυξητική τάση, στους σχετικούς δείκτες, σε ετήσια βάση στην ΕΕ.



Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείονται και επισκέψεις σε άλλους χώρους, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο το «κοινωνικό πρόσωπο» της ΝΔ, με παρουσία σε εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.


http://www.newsbomb.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ είπε...




ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Ο ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 26 ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΩΝ 900.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΩΝ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ "ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ? ΕΕΕ,, ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ Α ΛΑ ΠΟΛΑΝ...ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 91 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου