Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΕΣ … παπαρολογίες!!!


Με δημοσίευμά που αναρτήσαμε στις 23/3/2011 και αφορούσε συσκέψεις του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ για το θέμα – υποτίθεται – του επικείμενου κύματος λαθρομετανάστευσης από τη Βόρειο Αφρική στις αντιπεριφέρειες των νομών της Κρήτης με όλες τις εμπλεκόμενες συναρμόδιες υπηρεσίες, πιστέψαμε ότι η κυβέρνηση έστω σε θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας κινητοποιεί την κρατική μηχανή δείχνοντας ότι η Ελλάδα είναι εδώ.

Δυστυχώς οι ελπίδες μας αποδείχτηκαν φρούδες αφού από εγκυρότατη πληροφόρηση από την αντιπεριφέρεια Χανίων μας γνωστοποιήθηκε ότι οι συσκέψεις που γίνονται κάθε χρόνο στο νησί για την προετοιμασία των υπηρεσιών του νησιού για πυροπροστασία και δασοπυρόσβεση ενόψει του καλοκαιριού, επίσης άλλες πηγές ενημέρωσαν ότι καμία επισκευή δεν έχει γίνει στα μέσα των λιμενικών αρχών που τελούν εν αχρηστία και δεν μπορούν να περιπολούν τα ελληνικά νερά.
Κατά τη συνέπεια και τα ραντάρ του Ζηρού που αναφέρονται στο δημοσίευμα σε πλήρη λειτουργία επιπέδου 3 αμφισβητείται πλέον, το επίπεδο λειτουργίας.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», το να φτάσει η κυβέρνηση να κοροϊδεύει και να εξαπατά τον ελληνικό λαό για να τον καθησυχάσει δεν φανερώνει μία ανίκανη κυβέρνηση αλλά και μία εθνικά επικίνδυνη, διασπείροντας στο διαδίκτυο «κρατικές παπαρολογίες».
Πάντως ένα είναι το βέβαιο ότι η κυβέρνηση που χρησιμοποιείσαι ένα γιγαντιαίο ψέμα για να αναρριχηθεί στην εξουσία «λεφτά υπάρχουν» δεν είναι σε θέση πλέον να εξαπατά τον λαό.
Ο λαός βρίσκεται παντού πλέον, ελέγχει τα πάντα και εμφανίζει αυτό που πραγματικά συμβαίνει, οι κοροϊδίες τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου