Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

“Ξεκινά σύντομα η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο”


“Η παράνομη μετανάστευση είναι μια βόμβα στην ελληνική κοινωνία", δηλώνει ο Χρήστος Παπουτσής, προσθέτοντας ότι η μελέτη για τον φράχτη έχει ολοκληρωθεί και σύντομα ξεκινά η κατασκευή.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής" ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξαγγέλλει πως έχουν πλέον ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες και ξεκινά σύντομα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο, ενώ δηλώνει εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρο της Αθήνας, αποδίδοντας, όμως, ευθύνες και στο Δήμο Αθηναίων.

Στο ζήτημα της τρομοκρατίας ο κ. Παπουτσής εκτιμά πως η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ίσως να μην είναι μόνο μια ενιαία οργάνωση, ενώ δεν αποκλείει και διασυνδέσεις της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα. Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους τρομοκράτες, τους οποίους αποκαλεί "παιδιά", να αφήσουν τα όπλα και να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα.

Όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα, ο κ. Παπουτσής στη συνέντευξή του παραδέχεται πως αυτό εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται διαρκώς.

Για το πολιτικό σκηνικό, τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει πως η εκλογολογία υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και χαρακτηρίζει θετικά για τη χώρα τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου