Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

"Λεφτά υπάρχουν"....


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Μπιρλίκ” το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού…θα δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή του...
τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζίτ στο Διδυμότειχο, στο πλαίσιο αναστήλωσης ιστορικών μνημείων στην περιοχή του Έβρου.


Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα αντιμετωπιστούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.


Σημειώνεται πως αυτό το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει ανακοινωθεί ως τώρα, ενώ ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Ντόλιος, ανέφερε πως όλα τα σχέδια που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τον Έβρο έγιναν αποδεκτά.


Πολύ ωραία… άλλα 4 εκατομμύρια φεύγουν από το παράθυρο την ώρα που πολιτικοί της κυβέρνησης βγαίνουν στα παράθυρα, στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και διαμηνύουν ότι δεν έχουμε λεφτά και ο πρωθυπουργός μας λέει ότι «ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος». Τα τζαμιά δεν μπορούν να περιμένουν όμως… μάλλον είναι θέμα μεγάλης προτεραιότητας, μεγαλύτερης από την αντιμετώπιση του χρέους και της γενικότερης κατάστασης… ήμαρτον!
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου