Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 400 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ - ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ 2 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (+VIDEO's)


Άλλη μια νύχτα κόλαση είχαμε εχτές το απόγευμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
100άδες λαθρομετανάστες έκαναν οργανωμένη επίθεση από 4 διαφορετικά σημεία, με σκοπό να εισέλθουν στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και να προσπαθήσουν να ταξιδέψουν προς Ιταλία.
Οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών έδωσαν ξανά μάχη για να αποκρούσουν την επίθεση.
Οι πέτρες στην πύλη εισόδου έπεφταν βροχή, αναγκάζοντας τα παιδιά που φυλάνε την πύλη να εισέλθουν εντός του Λιμανιού για να προστατεύσουν τις ζωές τους.
Επίσης επιτέθηκαν σε γυναίκα Λιμενικό όταν αυτή προσπάθησε να συλλάβει έναν μεθυσμένο Λαθρομετανάστη μέσα στον επιβατικό σταθμό.
Συνάδελφοί της που έσπευσαν για βοήθεια είδαν και έπαθαν μέχρι να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, μετά από μάχη.
Τέλος επιτέθηκαν και διέρρηξαν 2 λεωφορεία που ήταν έξω από τον επιβατικό σταθμό του Λιμανιού, κλέβοντας όλες τις βαλίτσες των ταξιδιωτών.
Και έρχεται καλοκαίρι που περιμένουμε να τονωθεί λίγο η τοπική οικονομία από τον Τουρισμό.
Πείτε μου όμως αν οι 2 εταιρίες που είχαν τα λεωφορεία θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ηγουμενίτσα. Και σίγουρα την εικόνα αυτή θα την μεταφέρουν και σε συναδέλφους τους προτρέποντάς τους φυσικά να αποφύγουν και αυτοί το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Το Υπουργείο Προστασίας (?) του Πολίτη για ακόμα μία φορά εθελοτυφλεί μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικοί και οι Αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα, πλέον καθημερινά.

Τί περιμένετε κύριε Υπουργέ?
Να τραυματίσουν θανάσιμα κάποιο από τα παιδιά των Σωμάτων Ασφαλείας?
Ή περιμένετε ο επόμενος βιασμός να γίνει σε Ελληνάκι (για εμένα το ίδιο είναι - η ψυχή του 11χρονου Αφγανού τραυματίστηκε για πάντα) ή Ελληνίδα, με αποτέλεσμα ο πατέρας, ο αδερφός, ο σύζυγος να πάρει την καραμπίνα και τον Νόμο στα χέρια του?
Λάβετε άμεσα μέτρα!!!!!!
Είναι η τελευταία προειδοποίηση πριν χάσετε και χάσουμε κάθε έλεγχο.

Υ.Γ. Θα πρότεινα στα παιδιά του Λιμενικού και της Αστυνομίας έστω για 2 ώρες να αφήσουν τις θέσεις τους μπροστά στο Λιμάνι. Να δούμε τι θα κάνει μετά ο κ. Υπουργός.





http://892fm.blogspot.com/2011/03/400-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου