Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο ΛΑΟΣ για την οικονομία,τα υποβρύχια και το Δήμο Αθηναίων


Ο ΛΑΟΣ, δια του εκπροσώπου του Κώστα Αϊβαλιώτη,σχολιάζοντας τα πρόσθετα μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρω που καλείται να λάβει η κυβέρνηση, εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας «κακόγουστο ανέκδοτο» τα περί «μαύρης τρύπας» στην οικονομία, που «πρέπει να τελειώσει».

    «Όσο ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακαλύπτει 'μαύρες τρύπες', εμείς θα πρέπει να ρίχνουμε μέσα σ'Α αυτές τις 'τρύπες', δικαιώματα, δουλειά και κατακτήσεις δεκαετιών. Κάποια στιγμή, αυτό το κακόγουστο ανέκδοτο, με όλο και νέες 'μαύρες τρύπες' πρέπει να τελειώσει», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

    Εξ άλλου, ο ΛΑΟΣ επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με αφορμή την κατάληψη του δημαρχείου από συμβασιούχους του δήμου και υποστήριξε ότι «η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας κατατάσσει σε καλύτερη μοίρα τους παράνομους - κατά δήλωση Ραγκούση - μετανάστες, από τους μετέωρους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηναίων». 

    Και ο ΛΑΟΣ κατέληξε ότι «ως 'Συνήγορος του Πολίτη', ο κ. Καμίνης υποχρεούται να ξέρει ότι τέτοιου είδους διακρίσεις είναι απολύτως καταδικαστέες».

    Τέλος για την υπόθεση των υποβρυχίων, ο ΛΑΟΣ επιτέθηκε κατά των δυο κομμάτων εξουσίας με βαρείς χαρακτηρισμούς, κατηγορώντας τα ότι χρησιμοποιούν τη Βουλή ως «πλυντήριο σκανδάλων». 

    Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι «όλο και περισσότερα σκάνδαλα, που ακουμπούν υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οδεύουν προς τη Βουλή η οποία χρησιμοποιείται από τα δύο μεγάλα κόμματα ως 'πλυντήριο'» και πρόσθεσε: «Περίτρανη απόδειξη ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν υπογράφουν για να γίνει Προανακριτική για τη SIEMENS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου