Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνελήφθηκαν δύο Έλληνες, που προσπάθησαν να περάσουν 18 μετανάστες στο έδαφος της Βουλγαρίας ...(που σύντομα θα γίνει η νέα πύλη εισόδου των λαθρομετανστών για την υπόλοιπη Ευρώπη)

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν στις 10 το πρωί στον συνοριακό σταθμό «Κούλατα» την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν στο έδαφος της Βουλγαρίας 18 λαθρομετανάστες.

Πρόκειται για τον οδηγό και τον συνοδηγό νταλίκας με ελληνικές πινακίδες, που μετέφερε φορτίο με πιπεριές τουρσί, κρυμμένοι στο οποίο εντοπίστηκαν οι λαθρομετανάστες σε έλεγχο ρουτίνας των Βούλγαρων τελωνειακών.



Οι δύο Έλληνες, τα στοιχεία των οποίων δεν αναφέρονται, προσπάθησαν να το σκάσουν, διαφεύγοντας στον κάμπο, αλλά συνελήφθησαν ύστερα από σύντομη καταδίωξη, όπως προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε το υπουργείο Εσωτερικών.

Θυμίζω πως η Βουλγαρία σε λίγες μέρες θα ανήκει στη συνθήκη Σέγκεν.Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως τα κύματα των λαθρομεταναστών από Τουρκία θα χτυπήσουν εκεί.Το πόσο αποτελεσματική φύλαξη θα έχουν οι Βούλγαροι σε σχέση με την Ελλάδα,τώρα θα φανεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου