Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: Έχω σκοπό να ρίξω το ΠΑΣΟΚ


«Δεν αντέχει (ο Πρωθυπουργός). Με αυτό το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει. Το ξέρει. Ο άνθρωπος έχει μία ανεπάρκεια στελεχών», εκτίμησε μιλώντας στο Real Fm ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.
«Έχω σκοπό να ρίξω το ΠΑΣΟΚ. Το έκανα το 1989,..., θα το ξανακάνω και τώρα», τόνισε, καθώς όπως είπε, ήδη έδωσε στην κυβέρνηση μια ευκαιρία με το μνημόνιο να βοηθήσει τη χώρα, ωστόσο όπως διαπίστωσε είναι «απονευρωμένη και άχρηστη» και για το λόγο αυτό θα την πολεμήσει για να τη ρίξει.
"Σκληρή" γλώσσα χρησιμοποίησε και για τον Αντώνη Σαμαρά. «Ο άνθρωπος δεν έχει αντανακλαστικά. Τώρα, μετά τη φθορά 18 μηνών που ο κόσμος είδε, διαπίστωσε, ζύγισε και μέτρησε ότι δεν μετράει, έχει προβλήματα. Δεν μπορεί να το φέρει σε ευθεία το καράβι», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και εκφράζοντας την ‘’ελπίδα’’ ο κ. Σαμαράς να έχει καλύτερη στη ΝΔ από ό,τι με την Πολιτική Άνοιξη, άφησε νέες αιχμές τονίζοντας πως «αν κάποιος δεν μπορεί να οδηγήσει ένα Lada, δεν μπορεί να οδηγήσει μία Mercedes 500».
«Αν φύγει από αυτά τα φοβικά σύνδρομα ο κ. Σαμαράς, ξέρει το τηλέφωνό μου, ξέρει τη διεύθυνσή μου», η απάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη για ενδεχομένη συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου