Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Χρόνια Πολλά Έλληνες το κεφάλι πάντα ψηλά


Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες του κόσμου. Ήμερα μνήμης και εορτής η σημερινή μέσα με μαύρες εποχές. Εποχές που αυτά που κέρδισαν οι πρόγονοί μας τότε με αγώνες και αίμα, ελευθερία και ανεξαρτησία, σήμερα να τα διαπραγματευόμαστε στον βωμό χρεών και αδιεξόδων καταστάσεων που δημιούργησαν μικροί, ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί.

Διαβολική σύμπτωση, μπορεί να πει κανείς, ότι σήμερα, ανήμερα της ημέρας της εθνικής Παλιγγενεσίας των Ελλήνων, στην Ευρώπη συζητούν για την υποθήκευση του μέλλοντός μας, όχι μόνο του δικού μας αλλά όλων των λαών της. Διαπραγματεύονται το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της εθνικής αξιοπρέπειας των λαών, που θέλουν να τους καταστήσουν σύγχρονους ραγιάδες με ευτελή αξία να δουλεύουν για τους αφέντες-αγορές που κανείς δεν θα ελέγχει.
Σήμερα λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, η μέρα αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό. Τότε αντισταθήκαμε, ματώσαμε, δακρύσαμε, αγωνιστήκαμε και στο τέλος δικαιώθηκε ένα έθνος που για όλους τους υπόλοιπους θεωρούνταν νεκρό. Ας αποδείξουμε και σήμερα ότι δεν είμαστε νεκροί. Είμαστε εδώ, αγωνιστές, ισάξιοι με τους προγόνους μας, δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν.
Ας είναι η σημερινή ημέρα απαρχή μιας νέας επανάστασης ενάντια σε όσους ονειρεύονται την υποδούλωση μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου