Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Επιτρέπεται το Ελληνικό κράτος στα σύνορα του να πυροβολεί Εισβολέα ή Εισβολείς ;

Η Ερώτηση για μερικούς είναι γελοία. Για μερικούς άλλους είναι σοβαρή. Ένα είναι σίγουρο πάντως, πως αν απαντήσει κανείς «όχι», είναι λογικά αλλά και «Συνταγματικά» ΠΡΟΔΟΤΗΣκαι του Ελληνικού έθνους αλλά και του Ελληνικού κράτους! Δεν είναι άποψη «εχθροπάθειας» αυτό. Είναι μια στοιχειώδης πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ που όλα στον κόσμο κράτη πράττουν εκτός της Ελλάδας, που παρεμπιπτόντως είναι και Το κράτος που έχει και τη μεγαλύτερη ανάγκη να το πράξει !


Σε μια εισβολή είναι υποχρεωμένος ο στρατός μας να αμυνθεί. Η Στρατηγική της εισβολής δεν έχει σημασία, αρκεί να έχει τις ιδιότητες της εισβολής. 

Και εδώ αρχίζουν τα προπαγανδιστικά «αφιονιστικά» παιγνίδια της σκέψης. 
Εάν αύριο από τον Έβρο επιχειρήσουν να εισέλθουν μαζικά 1.000.000 άνθρωποι αγνώστου προελεύσεως τι πρέπει να πράξουν οι Ένοπλες δυνάμεις μας ; Η απάντηση είναι σαφής : Να αμυνθούν με κάθε θυσία. Ακόμα και να πυροβολήσουν εναντίον τους ! Ναι ή όχι ; Ή μερικοί δεν απαντάνε στο ερώτημα επειδή είναι υποθετικό ; 

Και όμως κύριοι αυτό υφίσταται η Ελλάδα και κανείς δεν κάνει τίποτα. 

Το ότι εισέρχονται κατά εκατοντάδες ανεξέλεγκτα κάθε μέρα, την τακτική αλλάζει, και όχι τον σκοπό ή πόσο μάλλον το αποτέλεσμα (στρατηγική). 

Εάν επιχειρούσαν να εισέλθουν το πολύ 100 μόνο κάθε μήνα σίγουρα θα ήταν ΥΨΙΣΤΟ καθήκον μας να τους παράσχουμε κάθε ανθρωπιστική βοήθεια και όχι μόνο. Και δεν θα υφιστάμεθα φυσικά εισβολή αλλά ένα μικρό κύμα (λάθρο ή μη) μετανάστευσης. Ιδού η διαφορά.

Όταν όμως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει περίπου 2.000.000 λαθρο εισελθόντες ήδη μέσα στη χώρα μας, εισβολή είναι το φαινόμενο αυτό και όχι «μετανάστευση» ή «λαθρομετανάστευση» ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. 

Ας αφήσουν οι πολιτικοί μας τα παιγνίδια κακοποίησης της Ελληνικής γλώσσας και των εννοιών της : Όταν ΗΔΗ έχεις 2.000.000 λαθρο εισελθόντες σε ένα μικρό κράτος μέσα σε λίγα χρόνια και το φαινόμενο ΑΜΕΙΩΤΑ συνεχίζεται, πρόκειται περί εισβολής. 

Πρόκειται περί εισβολής και όχι «μετανάστευσης» ή «λαθρομετανάστευσης» ή «πολιτισμικού τουρισμού».

Στην περίπτωση αυτή ισχύουν άλλοι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ και ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΙ νόμοι και κανόνες από αυτούς που μας αναμασάνε οι πολιτικοί μας που τους κάνανε με διαφορετικό τελείως σκοπό στην Ελβετία που δεν έχει τρύπια Σύνορα σαν τα δικά μας. Μόνο τα τυριά τους έχουν τρύπες. Εμάς έχουν τα σύνορα μας. Θα ακολουθήσουμε ανυπόστατες νομοθεσίες τυριών ; 

Ας αφήσουν τις σοφιστείες και το δούλεμα πλέον. 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ !
(με στρατηγική απλώς σαλαμιού – κόβεις το σαλάμι σε πολλά κομμάτια και μετά το παίρνεις όλο. Αντί να μπουν μαζικά κατά εκατομμύρια μπαίνουν τμηματικά και γίνονται ΠΑΛΙ εκατομμύρια. Ποια η διαφορά; )

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ :

Όταν το κράτος κινδυνεύει την ίδια του την ύπαρξη από φαινόμενα πρωτόγνωρα στη διεθνή πραγματικότητα το Σύνταγμα και οι νόμοι μας είναι ρητοί : Πάση θυσία να προστατέψετε την ύπαρξη του. Αυτό ορκιστήκατε αυτό είναι το καθήκον σας θέλετε δε θέλετε.

Το νούμερο, ο αριθμός, η ποσότητα αλλά και πιθανότατα ή επιθετική ποιότητα των 2.000.000. εκατομμυρίων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ συνιστά ΕΙΣΒΟΛΗ, θέλετε δεν θέλετε, η πραγματικότητα ΜΙΑ είναι μόνο !

ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Οι προδότες κοροϊδεύουν πάντα, και πριν και μετά. 
Οι Ήρωες απλώς πράττουν το χρέος τους.
Οι φράχτες και οι τζάμπα μάγκες δεν εξαιρούνται.
Οι Ήρωες απλώς πράττουν το χρέος τους.
(δεν είναι λάθος η επανάληψη). 

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου