Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το αμερικανικό χρέος αυξάνεται κάθε μέρα κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια!

«Βούτυρο στο ψωμί» των Ρεπουμπλικάνων και κυρίαρχο ζήτημα στην πολιτική αρένα των ΗΠΑ, αναμένεται να είναι η αποκάλυψη ότι το χρέος της χώρας, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ομπάμα, αυξάνεται ανά δευτερόλεπτο κατά 48.994,13 δολάρια.
Το ποσό αυτό έχει υπολογιστεί από έμπειρες επιστημονικές ομάδες οικονομολόγων, γεγονός που επισημαίνει το εγνωσμένου κύρους περιοδικό Business Insider.

«Ο πρώην κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τιμ Κέιν επιτέθηκε στο γερουσιαστή Άλεν , λέγοντας ότι ενώ ο τελευταίος ήταν στη Γερουσία των ΗΠΑ το χρέος μεγάλωσε στις ΗΠΑ κατά 16.000 δολάρια ανά δευτερόλεπτο. Παρόλα αυτά ο Κέιν αποτέλεσε το δεξί χέρι του προέδρου Ομπάμα και φανατικός υπέρμαχός του», σημειώνει το Business Insider, ενώ καταλήγει διατυπώνοντας το ερώτημα: «Πως γίνεται να διαμαρτύρεται ο Κέιν για την αύξηση του χρέους των ΗΠΑ κατά 16.000 δολάρια το δευτερόλεπτο, την ώρα που ο… αγαπημένος του Ομπάμα το εκτόξευσε στα 48.994,13;»
Αν κάνουμε τους ανάλογους πολλαπλασιασμούς οι αριθμοί είναι κολοσσιαίοι, με την ανά λεπτό αύξηση του χρέους των ΗΠΑ αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολαρια ενώ κάθε μέρα το Αμερικανικό Δημόσιο χρωστά περί τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου