Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εξερχόμενος από τη Βουλή, μετά τη  συνάντησή του με τον κ. Πρωθυπουργό, ο κ. Καρατζαφέρης προέβη στις εξής δηλώσεις:

Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος ΛΑΟΣ): «Η κυβέρνηση Παπαδήμου χρειάζεται μία ενίσχυση. Θέλει ένα πιο ευλύγιστο σχήμα και σαφέστατα περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που έρχονται. Παρέδωσα στον κ. Πρωθυπουργό μία επιστολή με τις σκέψεις μου, συζήτησα μαζί του για την Τρόικα και την εν γένει συμπεριφορά απέναντι στα τρέχοντα θέματα. Συμφωνήσαμε σε μια σειρά θεμάτων.
Αύριο έχω τη συνάντηση με τους τροϊκανούς, θέλω να πιστεύω ότι κάποια θέματα, από αυτά τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν, θα δρομολογηθούν. Πρέπει να επιταχύνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές γιατί ο Μάρτιος είναι πάρα πολύ κοντά και το Μάρτιο η χώρα δεν θα χρειαστεί μόλις 8 δις».

Δημοσιογράφος: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Υπουργό τον δικό σας που μετέχει στο υπουργείο Υποδομών, ο οποίος είπε ότι δεν θα εφαρμοστεί το νομοσχέδιο του κ. Ραγκούση για το θέμα των ταξί. Αυτό το συζητήσατε με τον Πρωθυπουργό; Σας ρωτάω γιατί οι συνεργάτες του κ. Ραγκούση δίνουν κάποιες διαρροές ότι «δεν μπορούν να εξαιρούνται πελατειακές συντεχνίες από το άνοιγμα των επαγγελμάτων».

Γ. Καρατζαφέρης: «Νομίζω ότι στον κ. Ραγκούση έχει απαντήσει ο κ. Ρέππας, παλαιότερος στο ΠΑΣΟΚ και προφανώς και πιο έμπειρος».

Δημοσιογράφος: Εσείς συζητήσατε με τον κ. Παπαδήμο τι θα γίνει με τα ταξί;

Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν μπήκαμε σ’ αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αύριο πιστεύω με την τρόικα ότι θα ολοκληρωθεί η πολύ καλή συζήτηση που έκανε ο Υπουργός».

Δημοσιογράφος: Όταν λέτε «ενίσχυση»; Ανασχηματισμό του είπατε να κάνει; Πιο ευέλικτο σχήμα;

Γ. Καρατζαφέρης: «Μιλώ για πιο ευέλικτο σχήμα. Πείτε το ανασύσταση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου