Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Γραμματείας Συνδικαλισμού ΛΑΟΣ με εκπροσώπους της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου – Προσχώρηση στον ΛΑΟΣ

Ο Γραμματέας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κανελλόπουλος συναντήθηκε σήμερα με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηγεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ισκάς και ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κ. Τσιριγωτάκης.

Συζητήθηκε το μείζον θέμα που αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς των ΤΑΞΙ σε όλη τη χώρα. Τέθηκε το θέμα των κριτηρίων και του αριθμού των αδειών. Τονίστηκε από τα μέλη της Ένωσης ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις θέσεις του ΛΑΟΣ και μάλιστα κατόπιν τούτων ο κ. Χατζηγεωργίου και ο κ. Ισκάς προσχώρησαν στον ΛΑΟΣ.
Από την πλευρά του o Γραμματέας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κανελλόπουλος αφού πρώτα τους καλωσόρισε στο κόμμα τόνισε ότι: «Ο ΛΑΟΣ παραμένει σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του και για τα πληθυσμιακά κριτήρια, αλλά και για τον αριθμό των αδειών που θα πρέπει να εκδοθούν με γνώμονα το κοινό καλό όλων, ιδιοκτητών, εργαζομένων οδηγών, επιβατών αλλά κυρίως της τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου