Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Δολοφονική επίθεση από αγέλη αντιξουσιαστών φονιάδων σε ρεπόρτερ.


Ως εδώ με τα παρακρατικά σκυλιά  του ΣΟΡΟΣ.
Οι θερμοκέφαλοι που χρησιμοποιούν βία είναι οι ίδιοι που απειλούν τη δημοκρατία. Είναι θρασύδειλοι, ποταποί και άθλιοι. Με μάσκες και σαν αγέλες σκύλων επιτίθενται σε ανθρώπους που ασκούν το λειτούργημά τους, απροστάτευτοι ακόμα κι από εκείνους που υποτίθεται πως είναι εντεταλμένοι απ’ αυτό το κράτος να εξυπηρετούν το έργο του δημοσιογράφου.

Αφού τον έριξαν κάτω, στο σημείο έφθασαν και άλλα άτομα, όπου του ζήτησαν την ταυτότητα και τον ασύρματο, καθώς όπως δήλωσε ο ρεπόρτερ στο Newsbomb, περιγράφοντας καρέ – καρέ τις εφιαλτικές ώρες που έζησε. Οι πωρωμένοι χούλιγκαν χτυπούσαν με μανία τον δημοσιογράφο παρότι τους ανέφερε επανειλημμένως την ιδιότητά του και παρότι δεν απάντησε στις προκλήσεις και να χτυπήματά τους. Στη συνέχεια άρπαξαν το κινητό του, δήθεν να δουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τυχόν είχε τραβήξει, ενώ τελικά το έκλεψαν σαν κοινά κλεφτρόνια του πεζοδρομίου. (Είναι συνήθης πρακτική το πλιάτσικο των αναρχοφασιτών).
Είναι οι ίδιοι δολοφόνοι που αποκαλούνται ΄΄παιδιά΄΄ από κάτι ατάλαντους γελωτοποιούς και δημοσιογράφους . Είναι οι ίδιοι δολοφόνοι δεκάδων πολιτών και αστυνομικών , είναι οι ίδιοι μακελάρηδες της MARFIN και πλιατσικολόγοι των Πανεπιστημίων .
Είναι γνωστοί και όχι άγνωστοι οι εχθροί όλων των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου