Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

“Άγρια Δύση” κάθε φορά που νυχτώνει η Αττική

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αττική
Σημειώθηκαν επτά ληστείες – Άγνωστοι οι δράστες
Για ακόμη μία ημέρα αρκετές ήταν οι ληστείες που σημειώθηκαν στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σε μία προσπάθεια καταστολής της παραβατικής τους δράσης.

Στο Ζεφύρι, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, 3 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία.
Στα Καμίνια, οδός Ψαρών, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Αλ. Διάκου, 3 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στην Κυψέλη, στην οδό Λευκωσίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στον Κάλαμο, οδός Κυψέλης, 3 άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία ζευγαριού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, τιμαλφή και 1 κυνηγητικό όπλο.
Στο Περιστέρι, πλησίον ΜΕΤΡΟ, άγνωστος αλλοδαπός δράστης αφαίρεσε από οδηγό ΤΑΧΙ με την απειλή μαχαιριού, άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Ελ. Βενιζέλου, 6 άγνωστοι αλλοδαποί δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.
Η κατάσταση της εγκληματικότητας είναι εκτός ελέγχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου