Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δ.Ε.Θ 2011 όπως λέμε «δεν» και «Δεν Έχουνε Θαύματα!» για φέτος…Γράφει ο "Δημήτριος"


Τις τελευταίες ημέρες ο δικομματικός σοβιετικός προπαγανδισμός «γκεμπελίζει» σε υπέρτατο βαθμό! Εδώ φτάσαμε να διαβάζουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς την τελευταία στιγμή ως πολιτικός "carnation" έτρεψε σε άτακτη φυγή την κυβέρνηση και έβαλε τέλος στο Άσυλο βγάζοντας από τη φωτιά τη Λόλα (ΔΑΠ>)!!!
Μία ξεκάθαρη και διαχρονική θέση δίχως αναστολές και πιρουέτες του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ...
όπου από την επιτροπή κιόλας ο Ειδικός Αγορητής του ΛΑ.Ο.Σ. την έκανε πράξη με την απαλοιφή της παραγράφου 2 στο άρθρο 3 του Νομοσχεδίου για την παιδεία. Από την άλλη του δικομματισμού στο ΠΑΣΟΚ, τα έχουνε κάνει θάλασσα σε κάθε επίπεδο βλέπε SIEMENS (όπου ακόμα και αυτής της στέρησαν το υπουργείο Ναυτιλίας), και το μόνο άγχος είναι αν θα μιλήσει ή «ΔΕΘ» θα μιλήσει ο Γιωργάκης.
Στα δικομματικά και φιλοδικομματικά διαδικτυακά μέσα, τα non paper και οι ανακοινώσεις του τύπου τι θα πει ο Αντώνης, τι Δ.Ε.Θ. θα πει ο Γιωργάκης, του ότι ο Αντώνης Δ.Ε.Θ. θα πει τι θα πει αν Δ.Ε.Θ. πρώτα πει ο Γιωργάκης παίρνουν και δίνουν με στόχο μπας και ανεβάσουν λίγο το θερμόμετρο στην ήδη απαξιωμένη του τύπου «Εταιρεία Θαυμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε» Δ.Ε.Θ.
Το μόνο κακό για τους συμφοιτητές και διαχρονικούς συγκάτοικους στο δικομματισμό Αντώνη και Γιώργο, είναι το ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και πραγματικότητες του «Δεν Έχουνε Θαύματα για εφέτος…» μας οδηγούν με βεβαιότητα από τη Δικομματική Εκμετάλλευση Θυμάτων στην πατριωτική εντολή της « Δυναμικής Εξωδικομματικής Θεραπείας»!
Η Καραμανλική οδός του «στρίβην δια της λιτότητας» από το Γιωργάκη και η επανάληψη του θεατρικού δικομματικού μονόπρακτου του λεφτά θα υπάρξουν όταν γίνω πρωθυπουργός από το Σαμαρά με τις «αποκαταστάσεις» μισθωτών και συνταξιούχων δεν θα μετριάσουν την ασταμάτητη δικομματική κατρακύλα αλλά και τις αντιδράσεις και την κοινωνική απαξίωση.
Να είναι σίγουροι ότι είτε για αυτά που δεν θα μιλήσουν είτε για όποια μιλήσουν ο ελληνικός λαός έχει αλλάξει ρότα και πορεία. Ο λαός δίνει το σύνθημα της απελευθέρωσης από τις εθνικές χειροπέδες του τυφλού δικομματισμού και της ανταλλαγής της καρέκλας. Οι προβολές των συνεντεύξεων τύπου «λεφτά υπάρχουν» ή «αποκατάσταση μισθών» όταν θα έρθουμε στην εξουσία έχουν θέση πλέον μόνο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας.
Ο λαός έχει δώσει το ξεκάθαρο μήνυμα του αποδικομματισμού σε κάθε είδος δημοσκόπησης και σε όποια ευκαιρία για μία εθνική οικουμενική κυβερνητική λύση και οι δικομματικοί συγκάτοικοι στην καρέκλα της εξουσίας και των ευθυνών της εθνικής αποδόμησης οφείλουν να ασπαστούν άμεσα ότι ο λαός του επιτάσσει!
Η διαφορά στη φετινή μεταβατική περίοδο από τη Δ.Ε.Θ. των «θαυμάτων» στη Δ.Ε.Θ. της εξωδικομματικής θεραπείας αποτελεί, η για πρώτη φορά μη δικομματική παρουσία κυβερνητικών προτάσεων και λύσεων από το Γιώργο Καρατζαφέρη την Τετάρτη στις 14 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο στις 19:30.
Η 14 Σεπτεμβρίου ημέρα του Σταυρού και μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης αποτελεί και επέτειο έντεκα ετών από την ίδρυση του Γιώργου Καρατζαφέρη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Της δύναμης ανόδου που με την πιο δυναμική, παραγωγική και πατριωτική παρουσία στο κοινοβούλιο και στα εθνικά μας θέματα, αποτελεί πλέον το δεδομένο σύμβολο μετάβασης από τον τυφλό μεταπολιτευτικό δικομματισμό στο πατριωτικό παρεμβατισμό και την εθνικορεαλιστική διαχείριση της εξόδου της χώρας από την κρίση.
Ο αποδικομματισμός δεν είναι τάση είναι εθνικός μονόδρομος.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αναρτήθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου