Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μπαράζ επιθέσεων και εμπρησμών με μολότοφ τη νύχτα στην Αθήνα...ΣΧΟΛΙΟ


Μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ έζησαν γειτονιές της Αθήνας χθες το βράδυ με τους άγνωστους να πετούν τις μολότοφ και να επιχειρούν εμπρησμούς σε συνοικίες και οικίες στις οποίες κατά βάση διαμένουν αλλαδαποί.

Η πρώτη επίθεση έγινε στα Πατήσια όταν 3 δράστες -σύμφωνα με μαρτυρίες- πέταξαν μολότοφ σε πολυκατοικίας της οδού Άννινου Μπάμπη.

Λίγη αργότερα άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έριξαν ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό σε αυλή σπιτιού στη Μεταμόρφωση και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά η οποία ευτυχώς δεν προκάλεσε σημαντικές φθορές.

Η… νύχτα των εμπρησμών ολοκληρώθηκε όταν 4 άγνωστοι που επίσης επέβαιναν σε μηχανές έριξαν μολότοφ στον 1ο όροφο σπιτιού στη Νέα Ιωνία, στην οδό Κάλβου.

Και στις τρεις περιπτώσεις, οι δράστες αναζητούνται. STAR.GR
ΣΧΟΛΙΟ-Το περιστατικό είναι πρωτόγνορο για τα ελληνικά δεδομένα και δεν αποτελεί την σύνηθη πρακτική  των «γνωστών-άγνωστων» αλλά ούτε και μέθοδο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της νύχτας.
Πολύ σωστά το ρεπορτάζ παρατηρεί ότι τα συμβάντα έγιναν «σε συνοικίες και οικίες πού διαμένουν κατα βάση αλλοδαποί».
Δυστυχώς δεν μπορεί να μην περάσει απο το μυαλό μας οι πληροφορίες των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών πρός την Ε.Υ.Π κατα την περίοδο διεξαγωγής των επεισοδίων στο Λονδίνο περί πιθανόν ταραχών και στην Αθήνα απο 170000 άνεργους λαθρομετανάστες ούτε να μήν σκεφτούμαι πιθανή αντιπαράθεση μουσουλμανικών ομάδων λαθρομεταναστών ενόψη της «προσευχής»στο Ο.Α.Κ.Α
Πάντως για να μήν προχορούμαι την σκέψη μας σε ατέρμωνες εικασίες με χαρά θα περιμένουμε μία απάντηση για τα συμβάντα απο πιό επίσημα χείλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου