Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ…


Ο δικομματισμός ψυχορραγεί παρασέρνοντας σε αργό θάνατο και τη χώρα. Ο λαός έχει αρχίσει να ξυπνάει και να απεγκλωβίζεται από τα δικομματικά δεσμά αλλά και κλείνει τα αυτιά στις αριστερές σειρήνες που αποσκοπούν να ταυτίσουν τον αποδικομματισμό με τον αποελληνισμό διαμέσου του χάους και της καταστροφής.
Ο λαός έχει αρχίσει να γυρίζει την πλάτη σε ποιητές Φαμφάρες και στα πρασινομπλέ κοράκια που καταλήστεψαν και αποδόμησαν την Ελλάδα. Ακόμα και τα πιστά δικομματικά ΜΜΕ και ο τύπος, αρχίζουν να «αλληθωρίζουν» από την απόλυτη σκληρή δικομματική γραμμή.
Μόνοι πιστοί, δυστυχώς για τον παράδεισο του διαδικτύου, οι ψηφιακοί μουτζαχεντίν , «φαηλοφελοί» των συμφοιτητών – συγκάτοικων που βλέπουν ως μοναδική σωτηρία το Γιωργάκη ή τον Αντωνάκη ή ίσως και τους δύο μόνο, μαζί…
Η προπαγάνδα υπέρ του Γιωργάκη που έχει μπερδέψει το «κάνω υπουργείο ναυτιλίας» με το«θαλασσοβολοδέρνω με κανό » και η προπαγάνδα του Αντώνη που δήθεν έβαλε τέλος στο άσυλο από το τηλέφωνο σε ένα λεπτό, που ήδη είχε αποφασιστεί από τη διαρκή επιτροπή κιόλας με παρέμβαση του ειδικού αγορητή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη στο ξεκάθαρο από δεκαετίας αίτημα του Γιώργου Καρατζαφέρη στο πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ., προκαλεί μόνο γέλια.
Η σκηνοθεσία όμως αυτή και η συρρίκνωση της συμμετοχής στο δικομματικό πρόσωπο από τα ΜΜΕ κινεί υποψίες διεργασιών προετοιμασίας της μάζας για την πιθανή αποδοχή ενός μασκαρεμένου δικομματισμού σε μία συσκευασία με δώρο πολλούς εξωκοινοβουλευτικούς «φίλους» …
Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να σωθεί μέσα από μια ηγεσία που θα αναγεννήσει και θα αναγάγει τη φοιτητική συγκατοίκηση σε κυβερνητική συγκατοίκηση των δύο του δικομματισμού και όχι μόνο. Οι συμφοιτητές έχουν και φίλους και η λανθασμένη χρήση των εξωκοινοβουλευτικών μη εκλεγμένων φίλων του δικομματισμού (Μπριρμπίλη, Δρούτσας, Αντώναρος κλπ) μπορεί να αποβεί εθνικά μοιραία έως και ύποπτη…
Ο λαός πλέον, είναι έτοιμος να πετάξει έξω από το παράθυρο της Ελλάδας το δικομματισμό και ξέρει καλά ότι ο αποδικομματισμός δεν βασίζεται στην απλή συνένωση των δύο συμφοιτητών εκ νέου στο ίδιο δωμάτιο και αυτή τη φορά στην πολιτική εστία του Μεγάρου Μαξίμου ή απλά στην αλλαγή καρέκλας.
Το μπάχαλο που ετοιμάζει η αναρχο-αριστερά και το κάλεσμα για μη συμμετοχή στις εκλογές, καλλιεργείται και από το δικομματισμό αποβλέποντας στη γενική αποχή των απλών πολιτών και στη συμμετοχή μόνο των κομματικών βάσεων του δικομματισμού και του απόλυτα ελεγχόμενου ΚΚΕ με συμμετοχές και εκλεγμένους τύπου Καμίνη - Μπουτάρη. (θυμίζει τη ΔΑΠ και τη ΠΑΣΠ που ενώ είχαν θέματα με το άσυλο δήθεν… συνεργαζόντουσαν άψογα με τις αναρχοαριστερές δυνάμεις στις μοιρασιές των bonus…).
Βέβαια οι δικομματικοί ξεχνούν την πιο ισχυρή πλέον πολιτική βάση με κάρτα μέλους … τους 900.000 εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ Έλληνες ανέργους με κάρτα ανεργίας με μόνο χορηγό την πολιτική της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ.
Ο λαός έχει τη γνώση και ξέρει ότι πριν πετάξει τον δικομματισμό θα του πάρει πίσω από τα δικομματικά χέρια την Ελλάδα που του αρπάξανε! Ο λαός γνωρίζει πλέον, ότι το δικομματικό λαμόγιο της μίζας και του ξεπουλήματος έχει την ίδια αποστολή και επικινδυνότητα με τον κουκουλοφόρο της μολότωφ και του σπασίματος που δεν είναι άλλος από την αποδόμηση της χώρας.
Η πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη, για μια «Εθνική Ελλάδος» και όχι για ένα ντουέτο είναι η μεταβατική αποδικομματική περίοδος του από το «εγώ των ευρώ» στο «εμείς της Ελλάδος!»
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου