Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Αποφασισμένος να εξαφανίσει τους παρεμπόρους από τον δήμο Παπάγου-Χολαργού, δηλώνει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τον Σπύρο Δενδρινό, εκπρόσωπο πολλών κατοίκων οι οποίοι ζητούν να φύγουν από την περιοχή οι λαθρομετανάστες που δημιουργούν προβλήματα στους επαγγελματίες και στην εικόνα της πόλης.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Σ. Δενδρινού για την δραστική επέμβαση του δήμου την περασμένη εβδομάδα, όταν και κατέσχεσε άμεσα τα εμπορεύματα των παρεμπόρων, πετάγοντάς τα μάλιστα στο διερχόμενο απορριμματοφόρο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι την οριστική εξάλειψη του φαινομένου.

Ο σχετικός Ν3982/ 17-6-2011 ο οποίος δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 143 άρθρο 11) , λύνει τα χέρια του κ. Δασκαλόπουλου, γιατί του επιτρέπει να καταστρέφει επί τόπου τα παράνομα εμπορεύματα. Αυτό και μόνο έχει κάνει τον Χ. Δασκαλόπουλο να πάρει προσωπικά το θέμα των παρεμπόρων.
Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και εδώ είμαστε να τον επαινούμε.
Όχι μόνον δεν έχουμε καμιά εμπάθεια προς το πρόσωπό  του (κατηγορηθήκαμε από πολλούς ανώνυμους μέσα από τα σχόλιά τους) , αντιθέτως ό,τι σωστές ενέργειες κάνει για το καλό των δημοτών και των κατοίκων, θα τις επιβραβεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου