Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η ελληνική ψυχή του ΠΑΟΚ και η ομοψυχία των παικτών νίκησε Τότεναμ και… διαιτησία σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Μια τεράστια νίκη, ίσως τη μεγαλύτερη της σύγχρονης ιστορίας του πέτυχε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε της Τότεναμ στο Λονδίνο με 2-1! Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στο 13’, όταν ο Αθανασιάδης έγραψε με προβολή το 2-0.

Η Τότεναμ μείωσε σε 2-1, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόντριτς στο 38′ λεπτό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε λανθασμένα την εσχάτη των ποινών, σε προσπάθεια του Σταφυλίδη να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, αποβάλλοντας το νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με απευθείας κόκκινη κάρτα!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, προσπάθησε για την ισοφάριση και πίεσε την ελληνική ομάδα, που αντέχοντας τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Άγγλων, κέρδισε τους τρεις βαθμούς της νίκης και την πρόκριση για τη φάση των «32» του Europa League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου