Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΕΤΟΥΣ 2010) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

Επειδή γίνεται συνεχώς σύγχυση ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε το μνημόνιο (το πρώτο του 2010) άρα και τα μέτρα, σας παρουσιάζουμε σε εικόνα το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε ο Νόμος 3845 και που ο ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε το άρθρο 1 το οποίο στο τέλος γράφει:

Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη βουλή για κύρωση. 

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Ο ΛΑ.Ο.Σ. λοιπόν ψήφισε το άρθρο 1 (ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΤΡΑ) και περίμενε η δανειακή σύμβαση να έρθει στη Βουλή για κύρωση όπως ο νόμος όρισε.

Δύο ημέρες μετά υπεγράφη η δανειακή σύμβαση (δείτε στη φωτό τη πρώτη και τη τελευταία σελίδα), η οποία όμως ΔΕΝ ήρθε στη Βουλή για κύρωση και η οποία είναι αυτή που κατά παράβαση του Νόμου εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα για τη κάθε δόση του αναγραφομένου σε αυτή δανείου, να λαμβάνονται σκληρά μέτρα κατά του Ελληνικού λαού.


(Η Δανειακή Σύμβαση με την «τρόικα» δεν ήρθε προς επικύρωση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Παρά το ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου υπέγραψε την Δανειακή Σύμβαση και έχει υποσχεθεί πως θα την φέρει προς επικύρωση στην Βουλή, το έχει απέφυγε, εγείροντας φυσικά και ζητήματα συνταγματικής νομιμότητας. Κάτι το οποίο έχει κατά κόρων επισημάνει ο ΛΑ.Ο.Σ., ζητώντας επίμονα από την τότε κυβέρνηση να φέρει στην βουλή την Δανειακή Σύμβαση.


Επίσης ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ που εφαρμόστηκε από τότε μέχρι σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου